Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek olyan nők akiknek a személyiség a fontos?
Nyilván mindenkinek fontos a külső. De arra gondolok hogy kb. 20 % a külső és 80 % személyiség. Mennyire gyakori a nők körében ez?
Ismertek ilyen nőt?
#1: Mester, újabban csak nem a nők ellen húz bokszkesztyűt? :D
Kérdésre visszatérve, nézzük csak:
1. Külső, testi adottságok (arányos, izmos test, bababőr, babapofi stb.) ✓
2. Elegancia (vasalting, illatszer, cipő stb.) ✓
3. Egzisztencia (puhatolózás révén: kocsi, villa, saját vállalkozás vagy menő állás stb.) ✓
4. Népszerűség (főleg nők között, klubok tulajaival spanolás stb.) ✓
5. Egyedi különlegesség (extrém sport űzése, 4-5 idegen nyelv anyanyelvi szinten stb.)
No, ezek után esetleg érdekelni fogja őket a személyiséged.
De számított akkor is,csak akkor még nem volt ennyi szabadság,a nők elvoltak nyomva.
Mindig is számított a külső.
Ahelyett,hogy a múltban éltek inkább tennétek magatokért külsőleg is és belsőleg is.
-Menjetek el edzeni
-Egészséges táplálkozás
-Fejlesszétek a személyiségeteket,pl: projectbudapest.hu(EQ fejlesztés,kommunikáció)
-Stílus kialakítás
-Legyen jövedelmező szakmátok
Igen ezek fontosak,ha vonzó nőt akartok,ha egy átlag alattit annak mindegy csak valaki szóba álljon vele,mondjuk arra készülj,hogy kínkeserves lesz vele a szex amikor a zsíros hátsóját markolod(fújjjjjjjj mindjárt elhányom magam).
Én fejlesztem és fejlesztettem magam mindig is,jó fizetés,személyiség,kisportolt test,stílusom van és lám sok sok nőt hazavihetnék,mivel kapcsolatban vagyok egy számomra vonzó tökéletes nővel ezért nem kell más,de ott a lehetőség,hogy válogathatok mert TETTEM ÉRTE,rinya helyett.
28Ffi
14-es lehet igen,mindkettő kell külső is és belső is.
Mondjuk ha tényleg nem vonzó a srác megnézném milyen nők azok tutira nem a miss fitness csinos nőies lányok.
Ezt bármiben lefogadom.
Ha valaki nem teljesen igénytelen akkor fontos a külső. Ugyanúgy ahogy a belső is. Ez teljesen természetes dolog. Az meg ízlés kérdése kinek ki jön be. Szerintem Rowan Atkinson aranyos pasi:) semmi baj nincs vele.
Nálam 50-50 az aràny. Nem akartam attól kapcsolatot akire rànéztem és nem jött be. Ilyenkor nincs kémia, nincs vonzalom, tehàt semmi értelme . Időpocsékolàs mindkét félnek, értelmetlen az egész. Illetve olyannal sem maradok együtt akinek a belső értékei nem felelnek meg nekem. Ès esetleg ez csak pàr randi utàn derül ki. Meg lehet talàlni azt az embert akiben minden megvan.
Ez mindig ugy felidegesít. A nők pont igy választanak, Nah jo egy kicsivel több van a külső irányában. En mindig 70-30-at szoktam írni.
De hat akkor nekem miert nincs csajom, hisz en olyan rendes es értelmes vagyok, csak a külsőm nem tetszik a lányoknak. Ez a bullshit! Magadhoz ( sot lehet a társadalmi elvárásokhoz) képest lehet az ertekrended rendben van. De attól nem lesz a lany bugyija nedves, mert te milyen jofiu vagy. Igen nyilván jo leszel egy barátnak. A szemelyisegben rengeteg minden benne van. ha nem tudsz a kommunikacioddal érzelmeket elindítani a nokben, max barátnak leszel jo vagy meg annak sem. A nők által elvárt személyiség különbözik attól amit te jo személyiségnek gondolsz. S ha nem vagy legalább közepes a csajok körében akkor a személyiségeddel van a baj nem a kulsoddel.
Kérdező! Nekem fontos h szép legyen a férfi...igy számít a külső. De ami nekem tetszik másnak nem bizti h igen....
ÉS ! Ha jön a szerelem és a társasága elvarázsol...nem érdekel tovább a külső.
Párom 2* es súlyú mint én és pocakos.... Szeretem őt,pedig sose gondoltam volna :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!