Mennyire fontos a jó külső egy nő esetében, hogy lehessenek barátnői?
Figyelt kérdés
Egyáltalán mennyire számít a külső beilleszkedésnél? Miért vannak olyanok, akiket már rögtön kirekesztenek, elutasítanak?2014. ápr. 16. 20:07
1/7 anonim válasza:
bármint barátkozni akarsz? szerintem a lányok mindig is klikkesednek, a rendesebbek nem közösítik ki a másikat, a többiekkel meg nem kell foglalkozni, nem az a lényeg, h sok barátnőd legyen, hanem hogy akik a barátaid azok tényleg barátok legyenek.
2/7 anonim válasza:
Szerintem az számít a legtöbbet, hogy bizalomgerjesztő, barátságos kisugárzása legyen valakinek, és akkor tuti nagyon hamar lesznek barátai...:) Én nem mondom magam különösebben dekoratívnak, de mindig nagyon könnyen barátkoztam...És könnyen is pasiztam ami azt illeti...:P Általában mosolygok...:) L/26
3/7 anonim válasza:
ez azokon mulik akikhez csatlakozni szeretnél,láttam már gyönyörű lányt dagi barátnőkkel.. /és mégis válogatos fiuk terén csak a szépek kellenek neki :) / szval ez nem olyan mint a párválasztás, ha jófejvagy elfogadnak olyannak ahogy kinézel, ilyenek a barátok akik meg elitélnek a külsőd miatt azokkal meg jobb is hogy nem lettél barát :)
4/7 A kérdező kommentje:
akkor rossz lehet a kisugárzásom, nem szoktak velem barátkozni
2014. ápr. 16. 20:17
5/7 anonim válasza:
2-es vagyok, kérdező, ha akarsz írj privit, szívesen adok néhány tippet, ha akarod...:)
6/7 anonim válasza:
ez a kérdés nagyon meglepő.
tehát mint nő, barátságot keresel más nőkkel, ha jól értem.
Nekem sosem számított, hogy a barátnőim hogy néznek ki, inkább hogy hogyan viselkednek, és milyen a természetük.
Pl. nem szeretem, ha valaki feltűnősködik meg harsány.
De más meg azt szereti, mert viccesnek tartja.
Inkább az a lényeg, hogy kb. olyasmi legyen, mint én, és egy hullámhosszon legyünk. Az nem baj, ha nem értünk egyet dolgokban, csak legyenek közös pontok.
7/7 anonim válasza:
Normálisan gondolkodó embereknél nem számít a külső. Persze legyen ápolt és tiszta az illető, de a kisugárzás sokkal fontosabb. Legyél nyitott, barátságos és mosolyogj sokat. :) Ennyi a titok. :)
Aki rögtön kirekeszt valakit, anélkül, hogy megismerte volna a másikat, azzal nem is érdemes törődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!