Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Most akkor mégis fontos a...

Most akkor mégis fontos a magasság és a külső?

Figyelt kérdés
Mert sok lány bírja a személyiségem, akikkel neten ismerkedem, de amint meglátják a külsőmet, akkor már valahogy nem olyan lelkesek. Nem értem, mindig a lányok mondtájk, hogy a külső ne minden, aztán mégis ők futnak el a leghamarabb, ha egy fiú nem a tökély külsőre.
2014. febr. 22. 19:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Igen, a lányoknak csak a külső számít, de ha erről kérdezed őket, hazudnak. Hogy maguknak vagy nekünk, arra még nem sikerült rájönnöm.
2014. febr. 22. 19:51
 2/13 anonim ***** válasza:

Kulso megfog, belso megtart :)

nem kell mindenki kigyurt legyen,, babarcal. Szerintem a kisugarzason van a hangsuly. Ismerek nem tul szep fiukat, de van egy nagyon jo karaktere, kisugarzasa es jo humora, es ettol jo pasinak szamit :)

Lehet nem vagy a legszebb, de attol meg lehetsz jo pasi :)

Es probalj eloben ismerkedni, igy nem er csalodas :)

2014. febr. 22. 19:52
 3/13 A kérdező kommentje:
Élőben is ismerkedetem, pnt azért hagytam abba, mert úgy még csak meg sem akartak ismerni, élből elutasítottak, kinevettek pusztán a rossz arcszerkeztem, apró termetem miatt. Neten meg bírják a személyisgéem, ott pont nem a külső az első, amit látnak, persze akarnak képet, de direkt nem küldök, csak ha megérdemelte a lány, de úgy látszik mégis a külső az erősebb cucc.
2014. febr. 22. 19:56
 4/13 anonim ***** válasza:

Aki azt mondja, h neki nem számít az hazudik.

A 2. kommentelőnek pedig üzenem, h rakjon még be vagy 10 db ":)" jelet, mert ettől olyan jófejnek fog tűnni, h ja, jól fejbe kellene rúgni.

Kajak hányingerem van ezektől az álszent emberektől:):):):):)

2014. febr. 22. 19:57
 5/13 anonim ***** válasza:

mar bocs, de nem vagyok alszent " :) :) :) :) "

leirtam a velemenyem es az en hozzaallasom...es minden ott van az ELSO MONDATBAN...nem ertem miert kell szokni... az ember idejon segiteni az embereknek, s csomo bunko ember leszolja..

2014. febr. 22. 19:58
 6/13 anonim ***** válasza:
ismet az "alszent" : sok ismerosom van, aki viszonylag alacsony fiu, es meg is kaptak maguknak baratnot es boldogok. csak ido kerdese
2014. febr. 22. 20:01
 7/13 anonim ***** válasza:
Első a külső mert valaminek meg kell fognia benne az első pillanatban. Azután a belső hogy a pillanat ne szálljon el.
2014. febr. 22. 20:19
 8/13 anonim ***** válasza:
Mindig is így volt. Én is ugyanezt tapasztalom, minden egyes lány gusztustalanul ocsmánynak tart. Ez van. Azt meg el ne hidd kérdező, hogy alacsonyan és ronda arccal lehet valaha is szerencséd. Kamu! Amikor valaki azt mondja, hogy egy alacsony ismerősének is sikerült, akkor nem a tényleg alacsonyakra kell gondolni, hanem a lányok szerint alacsonyakra: 172-180 között. Ez alatt már nem is állnak szóba veled a csajok, ha csak nem vagy jóképű, esetleg piszkosul gazdag, bár alacsonysághoz inkább lény mindkettő, ja és legyen nagyon izmos alakod, vagy vékony, mert azokat szeretik a lányok, míg a hozzám hasonló dagadtakat emberszámba se veszik. Én még egy pozitív megnyilvánulást nem kaptam eddig olyan lányoktól, akik látták, hogy nézek ki, még akkor is, ha neten a személyiségemmel le tudtam őket nyűgözni, sőt volt már olyan is, hogy neten elmondta, hogy mennyire megszeretett, meg hogy aztán neki nem fontos a külső. Amint képet küldtem, rögtön eltűnt, onnantól nem válaszolt már, szóval erre kell felkészülni.
2014. febr. 22. 20:32
 9/13 anonim ***** válasza:
Mióta jelenti az, hogy a külső nem minden azt, hogy egyáltalán nem is számít?
2014. febr. 22. 20:51
 10/13 anonim ***** válasza:

157 cm szerintem alacsony, nem csak lanyok szemszogebol.

a masik ketto 160 es 165 kozott volt.

2014. febr. 22. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!