Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha tényleg léteznek még ma is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha tényleg léteznek még ma is olyan nők, akiknek nem csak a pénz és a külső a fontos, őket merre kell keresni?

Figyelt kérdés

Itt az oldalon is nagyon bizonygatják, nők is és férfiak is egyébként, hogy ostobaság az az "elmélet", hogy 2024-ben már minden nő a pénzre és a külsőre hajt, és semmi más nem érdekli őket.

Én sajnos ezt nem így tapasztaltam, sohasem volt senkim, sőt, egy randiig nem jutottam el 27 év alatt, mert nem vagyok se gazdag, se sármos. Szóval az én tapasztalataim azt mondatják velem, hogy már tényleg csak a pénz (70%) és a külső (30%) számít, minden más érdektelen.

Kérdésem: én merre keressek akkor párt? Hol találhatóak meg ezek az állítólag létező nők, ha ugyan tényleg léteznek?

Ui. nem, nem az a gond hogy a 10/10 csajokra hajtok csak, mielőtt nekem szegeznétek, mert általában ez szokott lenni a reakció, hogy adjam lejjebb az igényeimet. Nekem aztán nincsenek nagy igényeim. Pont az a bajom, hogy a teljesen átlag, 10/6, maximum 10/7 csajok se hajlandóak még csak beszélgetni se velem. Mert még nekik is a sármos, gazdag pasik imponálnak csak ezek szerint.

jan. 1. 23:55
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
84%
#8 Aki átlagos, az az 5-ös.Sem nem csúnya, sem nem szép.Ha te bűn ronda vagy, akkor 5-ös, tehát átlag alatti vagy.Szóval te valahol az 1-4-ig tartó skálán mozogsz, így akarsz te átlag feletti, 7-es nőt!Ráadásul még ruppótlan is vagy.
jan. 2. 01:15
 12/23 A kérdező kommentje:

#11 Te valamit félreértesz. A 10/5 az még átlag is éppen alulról, mert 10/0 férfi nincs, maximum aki halott. Van viszont 10/10, tehát a 10/5 az alulról átlagos, jóindulattal. De akkor helyesbítek: nem vagyok bűn ronda, csak nem nézek ki jól. Egy fogatlan kukásnál azért jelentősen jobban nézek ki. Szerintem a 10/5 reális rám, főleg hogy mint mondtam a magasságom azért sokat dobna rajta -- ha igaz volna az a mondás, amit sokan állítanak, de szerintem kamu, mi szerint a magas pasik jobban bejönnek alapon a nőknek. Szerintem nonszensz, de sokan mondják ezt. Nem vagyok elhízva se, és ápolatlan se vagyok, megvan minden testrészem, szóval nem látom be miért ne lennék meg 10/5, az azért nem éppen az álompasi kategória még.

És azt se értem miért lenne annyira átlag feletti az én érdeklődési köröm, azért nőben a 10/6 nem éppen egy hej de komoly elvárás, főleg hogy a nők alapjaiban szebbek nagy átlagban mint amennyire a pasik jól néznek ki, 10-ből minimum 9 nő megvan 10/7-es legalább. Szerintem 10/6-os nőknél próbálkozni nem éppen annyira elrugaszkodott irreális dolog, de te tudod. Azért a stílusod alapján rád is kíváncsi lennék, te hanyas vagy, mert eléggé azt sugallod a kommentjeiddel, hogy nekem be kéne érnem valami alkoholista, hajléktalan, tífuszos, bandzsa roma nőkkel, vagy nem is tudom, mert ha egy full átlagos lányt próbálok megismerni már az is "bőven ligán felül kóstolgatás".

Bár ha a 10/6-os lányokhoz is minimum 10/10-nek kell lenni, akkor talán nem is csodálható hogy egyedül vagyok.

jan. 2. 01:31
 13/23 anonim ***** válasza:
47%
#12: magyarul, te szebbet akarsz nőben, mint amennyire te jól nézel ki férfiban.
jan. 2. 01:44
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Itt nem a külsővel lesz a gond, hanem inkább azzal, hogy általánosan képtelen vagy kapcsolatokat építeni. Ha olyan embernek tűnsz, akivel beszélgetni se beszélgetnének szívesen, akkor ne csodálkozz, ha egy randi sem jön össze.

Rengeteg lány van, akiknek fontosabb, hogy hogyan érzik magukat melletted, mint hogy pontosan hogyan nézel ki, csak ehhez kell valamiféle személyiség.

jan. 2. 03:36
 15/23 anonim ***** válasza:
A pénz IS, a külső IS, a belső IS. Minden fontos.
jan. 2. 04:56
 16/23 anonim ***** válasza:
89%

12: Nőkben is 5 az átlag, hiszen 1-10 skálának az a közepe.

Hogyha bűn ronda vagy, csóró, akkor nagyon messze vagy az átlagtól, mert egyéjszakás kalandra se vonzódnak hozzád a nők, de párkapcsolatra se vagy alkalmas, mert a nők többsége családot akar.

Gondolom az tiszta, hogy Europában az esetek többségében a férfi a nagyobb pénzkereső, nem pedig eltartott (főleg ha még csúnya is).

jan. 2. 08:19
 17/23 anonim ***** válasza:
92%
Nagyon rá vagy függve a pontozásra. Kihez ki passzol, ez nem így működik. Hát nem tudom, hol lehet ismerkedni, nálunk 2 pár is van a melóhelyen, ott jöttek össze.
jan. 2. 08:21
 18/23 anonim ***** válasza:
Hol szoktál ismerkedni, Kérdező? Milyen gyakran, mennyire intenzíven?
jan. 2. 08:38
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Budapesten lakok
jan. 2. 08:51
 20/23 anonim ***** válasza:
75%
Az incel kisugárzással van baj
jan. 2. 09:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!