Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tényleg léteznek még ma is olyan nők, akiknek nem csak a pénz és a külső a fontos, őket merre kell keresni?
Itt az oldalon is nagyon bizonygatják, nők is és férfiak is egyébként, hogy ostobaság az az "elmélet", hogy 2024-ben már minden nő a pénzre és a külsőre hajt, és semmi más nem érdekli őket.
Én sajnos ezt nem így tapasztaltam, sohasem volt senkim, sőt, egy randiig nem jutottam el 27 év alatt, mert nem vagyok se gazdag, se sármos. Szóval az én tapasztalataim azt mondatják velem, hogy már tényleg csak a pénz (70%) és a külső (30%) számít, minden más érdektelen.
Kérdésem: én merre keressek akkor párt? Hol találhatóak meg ezek az állítólag létező nők, ha ugyan tényleg léteznek?
Ui. nem, nem az a gond hogy a 10/10 csajokra hajtok csak, mielőtt nekem szegeznétek, mert általában ez szokott lenni a reakció, hogy adjam lejjebb az igényeimet. Nekem aztán nincsenek nagy igényeim. Pont az a bajom, hogy a teljesen átlag, 10/6, maximum 10/7 csajok se hajlandóak még csak beszélgetni se velem. Mert még nekik is a sármos, gazdag pasik imponálnak csak ezek szerint.
Átlag alatti kulsod van és csóró is vagy? Mégis mit vársz?
Kb az ilyen nők paszolnak hozzád jóindulattal
22 àlom nő
A kancsalsàg miért ennyire durva. A kancsal politikusok higy hogy nem műtetik meg nekem kancsalként felejtòsbgigy valaha normàlis legyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!