Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek tényleg aranyásó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tényleg aranyásó vagyok?

Figyelt kérdés

Vidéken élek és online ismerkedem. Könyvelőként dolgozok egy helyi cégnél, ahol bőven 500e forint felett keresek. Ismerkedés során azt tapasztaltam, hogy a férfiak akikkel beszélgetek ettől jóval kevesebbet keresnek. Nem, nem kérdeztem meg, hogy mennyit, a munkakörükből gondolom.

Én egy hasonló keresetű és életszínvonalú embert szeretnék magam mellé, mert azt tapasztaltam, hogy ha kevesebbet kereső párom van, ott előbb utóbb konfliktus lesz ebből, ami már nem hiányzik számomra. Pl. a férfi túl spúr, féltékeny stb. Ezért olyan férfi nem kell, aki az én szintemet se tudja meglépni.

Saját lakásom és autóm is van, szerintem ennek is alapnak kéne lenni ennyi idősen, mégis a legtöbb csávó otthon lakik akikkel ismerkedek.

28N

jan. 11. 08:31
1 2 3 4 5 6
 1/55 anonim ***** válasza:
69%
Az aranyásó nem ezt jelenti, még ebben a modern állítólag incelekkel teli férfitöbblettől hemzsegő társadalomban sem.
jan. 11. 08:33
 2/55 anonim ***** válasza:
73%
Simán vannak 500 ezer feletti fizetéssel is spúr férfiak... Ez hozzáállás kérdése, nem a kereseté.
jan. 11. 08:34
 3/55 anonim ***** válasza:
55%
Nem vagy az, csak vannak igényeit, amik teljesen érthetőek. Akkor lennél aranyaso, ha eltartatni, vagy luxus nyaralasokat finanszíroztatni akarnál a pasival.
jan. 11. 08:35
 4/55 anonim ***** válasza:
54%

Azért élnek otthon a szülőkkel, mert keveset keresnek, vagy gyűjtenek rá, hogy elhúzzák a csíkot, esetleg nem akarják elkölteni havonta a pénzt albira hogyha egyszer másra is gyűjthetnek. Lehet ha összejönnek nőkkel és komolyabbra fordul a kapcsolat simán összeköltöznek albiba.

Attól, hogy otthon él valaki még lehet önálló, nem az összes életképtelen, lusta dög. A nőkre ez ugyanúgy érvényes akik otthon laknak.

Persze nem vagy aranyásó és azt pipálsz ki akit csak akarsz, te dolgod. Viszont ha folyamatosan olyan pasik vesznek figyelembe akik kevesebbet keresnek mint te akkor ők a te szinted külső alapján főleg.

jan. 11. 08:37
 5/55 A kérdező kommentje:
Igen, most a szintem alatti csávókkal mit kezdjek? Semmit...
jan. 11. 08:46
 6/55 anonim ***** válasza:
59%
Nem aranyásó vagy, hanem felszínes.
jan. 11. 08:47
 7/55 anonim ***** válasza:
58%

Eldurrogtattad az összes troll incel klisét egy provokatív kérdéshez.

Látom a hangnem írásmód is finomabb lett hátha élvezkedhetsz azon többen írnak majd

Szóval vidéki huszonéves nő saját kocsi saját lakás és minden férfi kevesebbet keres.

Kchhhhhhh ezek a dolgok minden nap előjönnek az ilyen incel kérdéseknél.

Jó és most jön az aduászod te biztos nő vagy....kchhhhhhhhhh.

jan. 11. 08:47
 8/55 A kérdező kommentje:
7 - Ne itt éld ki a frusztrációdat kérlek, nem vagyon incel, bármennyire is hitetlen de egy nőnek is lehetnek igényei. Azt szeretném amit én tudok adni.
jan. 11. 08:49
 9/55 anonim ***** válasza:
66%

Még ha troll kérdés is, szerintem kimondottan vicces, hogy valaki az "incel közösségnek" és húzgálja a bajszát és nem csak azt kell itt olvasni amit a sok elvetemült idióta ír ki a nőkről.

jan. 11. 08:52
 10/55 anonim ***** válasza:
48%

Jól van nyugi kérdező!

Mindenki ismeri ezeket a szlogeneket a kérdéseidnél.Amúgy az irodában nem adott melót a főnök vagy mizu hogy munkaidőben itt irogatsz ha könyvelő vagy?

Még egy klisét kihagytál mindezt vidéken otthonülve homeoffice melóval érted el.

jan. 11. 08:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!