Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tényleg aranyásó vagyok?
Vidéken élek és online ismerkedem. Könyvelőként dolgozok egy helyi cégnél, ahol bőven 500e forint felett keresek. Ismerkedés során azt tapasztaltam, hogy a férfiak akikkel beszélgetek ettől jóval kevesebbet keresnek. Nem, nem kérdeztem meg, hogy mennyit, a munkakörükből gondolom.
Én egy hasonló keresetű és életszínvonalú embert szeretnék magam mellé, mert azt tapasztaltam, hogy ha kevesebbet kereső párom van, ott előbb utóbb konfliktus lesz ebből, ami már nem hiányzik számomra. Pl. a férfi túl spúr, féltékeny stb. Ezért olyan férfi nem kell, aki az én szintemet se tudja meglépni.
Saját lakásom és autóm is van, szerintem ennek is alapnak kéne lenni ennyi idősen, mégis a legtöbb csávó otthon lakik akikkel ismerkedek.
28N
Minpéldául 4en vagyunk testvérek, a szüleimnek esélye sem lett volna ennyit segíteni. Nincs is ezzel gond, nem is várom el. Nyilván az tök jó dolog ha valakinek ez máshogy alakult. De szerintem a sajá lakás azért ma otthon nem alap 30 alatt. Ez a valóság sajnos.
Nincs gond az elvárásaiddal, a saját szinteden keresel. Ez volna a normális. Előbb-utóbb találsz valakit. Bár szakma alapján nem ítélnék, mert ha vállakozóként csinálod mindenben van pénz bőven.
28F
"Igen, most a szintem alatti csávókkal mit kezdjek? Semmit..."
Nem az a kérdés, hogy egy férfi szint alatt van-e, hanem, hogy ott akar-e maradni.
Vannak szegény pasik, akik ambuciozusak, és idővel sokra viszik majd.
Egyébként számomra a szegénység a tüzespróba jele. Értem ezalatt azt, hogy ebben a korszakban dől el, hogy kire számíthatok. A nőkkel kapcsolatban ez azt jelenti, hogy gazdagon már azokat a nőket fogom figyelembe venni, akikről tudom, hogy szegényen is számíthattam rájuk. Akik gazdagok dörgölődnek hozzám, azokkal sosem alakul majd ki bizalmi kapcsolat.
"Ezért olyan férfi nem kell, aki az én szintemet se tudja meglépni."
Ergó olyan férfira fáj a fogad inkább, aki tőled több fizuval büszkélkedhet. Oda tetted a se szócskát. Teljesen más lenne a mondat értelme ha így írtad volna:
"Ezért olyan férfi nem kell, aki az én szintemet NEM tudja meglépni."
Jaja, golddiger vagy a javából, mert nem elégszel meg a te szinteddel, neked milliomos, diplomás férfira villog a szemed inkább, mint pl. egy szakácsra, aki 550-600e körül keres.
De hát nem jön össze, mert te nem vagy olyan kategóriában, hogy mint potenciális partnerként a diplomás, tőled jóval jobb anyagi helyzetben lévő férfi figyelembe vegyen vagy azért, mert buta vagy hozzá (ez nyilvánvaló hiszen a féltékenység szó még véletlenül se egyenlő az irigységgel), vagy amiatt, hogy tudják, látják milyen aranyásó vagy.
Remélhetőleg nem is sikerül kifogni az aranyhalat. Nem játszotok egy ligában, úgyis tönkremenne a kapcsolósdi, mert felszínes vagy.
Béna incel kérdés 😝
De amúgy a fogalom zavar miatt/;
Aranyasó; az aki a férfitól várja az utazásokat , ingyen el tartást , luxust. A férfi nyakán akar fel kapaszkodni hogy ő is gazdag legyen.
A pénz orientált /anyagias “minden csak a pénz” : típusú nő még rosszabb mint a goldigger. Mert nekik sokszor jó a családi háttér. Ő maguknak is van jó kerestük , megtakaritasuk , házuk , autójuk stb de csak szinten pénzes ferfiakkal állnak le azért hogy “meg jobb “ helyzetbe kerüljenek. Mert nekik van havi mondjuk 600 ezer ftjuk , kell egy 900 ezret kereső férfi is akinek a pénzéből még 500 at elvesznek maguknak hogy még tovább érjen a takaró. Szóval azért nem kell nekik egy 400 ezret kereső átlag melós . Mert ugyan simán megélnenek úgy is! De akkor mit nyer rajta? Nem tud a pasastól semmit elvenni.
Ez a kérdező nem nő, ez az a gyökér, aki állandóan egzisztencia témakörében tesz fel nyilvánvalóan provokatív és degradáló kérdéseket, és egyszer nőnek adja ki magát, egyszer férfinak. Ez az a gyökér, aki még egy kávét is sajnál a nőktől, plusz felvetődik a kérdés, hogyha tényleg olyan csúcs szuperül keresel, akkor miért nem dolgozol most is? Mert egy naplopó vagy.
Folyton kiírod a semmitérő kérdéseidet, utána meg amikor írni akarok neked privátban, akkor már nem lehet mert ez az üzenet köszön vissza rám:
"Ennek a felhasználónak nem tudunk üzenetet továbbítani, mert töröltette a fiókját, vagy törölték a fiókját."
Utána meg folytatod. Csinálsz egy újabbat, aztán megint egy újat. és így tovább.
Nem értem, hogy ezekre a provokatív gyökérségekre miért válaszolnak a többiek még mindig.
Sihuhu trolloló
2-es vágányra befutott az incelvonat jegyeket már nem lehet elővételben venni mert a túlzott érdeklődés miatt ELFOGYOTT!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!