Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a magyar társkeresőkön semmi sikerem nincsen, akkor ha nemzetközi társkeresőn ázsiai (filippínó, thaiföldi, indonéz) nők érdeklődnek irántam, azok aranyásók?
Nem hiszem. De ha már eleve úgy állsz hozzá mindenkihez, hogy biztos csak a pénzed kell neki, akkor már eleve kudarc lesz az egész.
Neked mondjuk lehet, hogy hiába írogatok.
#2-nek
Szerintem meg ez inkább a feketékre igaz.
A fehér emberek között találod a legszimmetrikusabb embereket. Jó, oké, közöttük is van, aki úgy néz ki, mint ha a pokolból szökött volna, de arányaiban a fehérek között vannak a legszebb nők és férfiak.
Akkor is az ember a saját rasszához vonzódik előbb.
Egy ázsiainak a fehér ember csúnya, hiába gondolod hogy te vagy a szebb.
8 milliárd emberből alig 1 millió fehér. Az összes többi fekete, ázsiai, spanyolajkú, meg az isten tudja még milyen.
Egy arab nem vonzódik hozzád, ezt értsd meg.
8 milliárdból 1 millió a fehér?!! Adok akkor neked egy kis időt, hogy ezt átgondold, mert napszúrást kaptál te szerintem.
Ember, csak Magyarországon több mint 1 millió fehér él.
Így már azért jobb. Sejtettem egyébként, hogy elírtad, de mindegy, ne menjünk akkor most ebbe bele.
Abban igazad van, hogy elsősorban mindenki a saját rasszához tartozó emberekhez vonzódik leginkább, de ha már az arabokat felhoztad példaként, ott nem elsősorban a kinézet miatt nem választanak fehér nőt maguk mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!