Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a magyar társkeresőkön semmi sikerem nincsen, akkor ha nemzetközi társkeresőn ázsiai (filippínó, thaiföldi, indonéz) nők érdeklődnek irántam, azok aranyásók?
Figyelt kérdés
2023. júl. 23. 15:07
11/15 A kérdező kommentje:
"Arra gondoltál már, hogy sok magyar nőnêl eleve kizáró ok, hogy nem éltek egy országban?"
Gondoltam rá. De nem itt van a kutya elásva. Ugyanannyira nulla sikerem volt a társkeresőkön mint amikor még Mo.-n éltem mint most. Semmi.
Az ázsiai nők meg furcsa mód érdeklődnek irántam, főleg mióta Vienna a lakhelyem.
2023. júl. 23. 16:35
12/15 anonim válasza:
En is ismerkedtem mar filippinokkal. Szerintem sokan aranyasonak mondhatok akik agyon erdeklodnek, ki akarnak torni az ottani mokuskerekbol, jonnenek Europaba. Nekem egy csaj mondta hogy hozzam jonne felesegul meg gyereket akar tolem, mindezt ugy hogy csak chateltunk. Probaltam Del afrikaiakkal is, ott is voltak hasonlok. Persze nyilvan nem mindenkire igaz ez.
13/15 anonim válasza:
"De egy ázsiai nő lehet rácuppan arra, hogy a világ egyik legélhetőbb városában lakom"
Egy atlag indonez no nem tud kulonbseget tenni Ausztria es Ausztralia kozott, nemhogy tudni, miszerint a vilag legelhetobb varosa a tied.
39F incel
14/15 anonim válasza:
Egy ismerősömtől hallottam, nagyon beetetős oldal. Küldik a fotókat, mielőbb előfizess. Állítólag nagy kamu az oldal, csak a pénzre hajtanak.
15/15 anonim válasza:
39 fincelt kérdezd ő latin macsó, filippínó nők imádják, izgatja őket a teste
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!