Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tudtok jó nemzetközi társkeresőt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudtok jó nemzetközi társkeresőt?

Figyelt kérdés

Ausztriában élek, és magyar nőkkel szeretnék ismerkedni.

Kipróbáltam pár ilyen oldalt, de alig vannak páran regisztrálva, és azok is inaktívak. Regisztráltam badoora tinderre, de nem úgy néz ki hogy akik ott fent vannak azok komoly kapcsolatot keresnének.

Fontos hogy lehessen ország szerint és nyelv szerint szűrni, mivel magyar párt szeretnék.

Tudtok ilyen oldalt, lehet fizetős is, csak ne legyen kihalt.

Rosszlányok.hu satöbbi viccesnek gondolt hozzászólást nem kérek, köszönöm.

2018. jan. 16. 13:41
 1/4 anonim ***** válasza:
0%

Áá értem. Szóval kimentél Ausztriába, de azért magyar nők kellenének. Ötvözni akarod a magas béreket, magas életszínvonalat azzal, hogy mellette még csak le se nézzenek a nők, mert külföldi vagy.

Van egy rossz hírem: ilyen nincsen. Ha ilyen lenne, akkor már mindenki külföldön élne.

Vagy külföldön élsz és sok pénzt keresel, vagy itthon csóróskodsz, de az itteni nők szemében nem vagy egy szar vendégmunkás.

2018. jan. 16. 13:46
 2/4 A kérdező kommentje:
Bocs de le kell pontozzalak, nem kell negatív komment ami amúgy sem ad hasznos érdemi információt köszi azért.
2018. jan. 16. 13:48
 3/4 anonim ***** válasza:

#1: Véletlenül sem a közös nyelv és a közös kultúra miatt akar magyar barátnőt. Á, ez esélytelen...

Kérdező, szerintem próbálkozz ismerkedni valami olyan facebook csoportban, ami összefogja a környékeden lévő magyarokat.

2018. jan. 16. 14:15
 4/4 A kérdező kommentje:

Konkrétan facebookos itteni ismerkedős csoportban ne tudd meg milyen emberek vannak :)

Egyéb nem ismerkedős csoportban pedig nem hiszem hogy díjjaznàk. Egyébként is szinte minden nőnél tiltásra kerülnek az ilyen emberkék akik próbálkoznak, ahogy hallottam . Egyébként személy szerint is úgy gondolom a face nem ilyen jellegű ismerkedésre való. A nők szeretnének nyugodtan lenni és az ilyen fajta megkeresések több nő ismerősöm szerint is inkàbb kerülendő.

2018. jan. 17. 00:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!