Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik társkeresőt tudnátok ajánlani?
Figyelt kérdés
A napokban rámtört, hogy ideje lesz megállapodnom. 31 múltam már, egyedül élek, nem keresek túl rosszul, és még csúnya sem vagyok, úgyhogy végülis megvan minden. A munkahelyemen szinte nincs nő (aki van meg foglalt), és a közvetlen környezetemben sincs olyan, akivel el tudnék bármit képzelni. Így marad a netes társkeresés. Valakinek tapasztalatok? Vagy ajánlás esetleg?2017. okt. 1. 20:15
1/7 anonim válasza:
Nagy reményeket ne fűzz a dologhoz, kivéve, ha tényleg megnyerő az a arcberendezésed.
2/7 anonim válasza:
Randik.hu
Két komoly kapcsolatom született ott, a második (és valószínűleg az utolsó) most is tart :)
Normálisan lehet levelezni rajta, teljesen ingyenes. Persze jó pár éve nem voltam a közelében, szóval lehet, hogy már megváltozott. :D
3/7 anonim válasza:
Akár itt is, kedves kérdező!
A mai világban sajnos semmire nincs garancia.
Csinos, fiatal lány létemre itt született eddig a netes próbálkozásaim közül a leghosszabb kapcsolat. ;)
4/7 A kérdező kommentje:
Hogy itt? Hát nem tudom. Ez az oldal szerintem a legkevésbé sem alkalmas ilyen célokra. Már csak az anonimitás miatt sem.
2017. okt. 2. 00:42
5/7 anonim válasza:
Két kapcsolatom volt eddig, egy rövid és egy hosszú. Mind a kettő innen. Kipróbáltam sok társkeresőt de nem volt szerencsém. Ennek ellenére sok sikert kívánok bárhol is próbálkozol! :) 22/L
6/7 anonim válasza:
Bárhol találhatsz társat,ismerkedjél,sok sikert!
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2017. okt. 2. 14:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!