Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek is 90%-ban ezt a dumát írják Tinderen a pasik?
Szinte mindegyik ugyanezt a szöveget nyomja: őszinte leszek, most jöttem ki egy hosszú kapcsolatból és most semmi komolyat nem keresek, persze ha úgy alakul nem vagyok semmi rossz elrontója..mintha lenne valami Tinder kézikönyv és abból másolnák ki. Mondom bocsi nem vagyok naiv 18 éves, akit ezzel be lehet etetni, nyilvánvalóan soha nem lenne ebből komoly kapcsolat, csak kanos vagy xd
Mi lett azzal, hogy elviszem a lányt vacsorázni, randizgatni, virágot viszek neki stb? Hol vannak az ilyen férfiak? Miért mindenki csak dugni akar azonnal?
Tudom hogy egyszerűbb úgy felfogni az egész dolgot hogy "lerondáztalak", de sajnos rohadtul nem ez történt, és a helyedben megpróbálnám felfogni a mondandómat a te érdekedben.
Mellesleg itt látható a "lerondázás" valóságtartalma a #67ben:
"Egy szóval sem mondtam hogy csúnya vagy arcra, a csúnya és a modell között ezer átmenet van. És amúgysem számít hogy pontosan hogy nézel ki, mert itt relatív szépségről beszélünk. Tehát az általad megcélzott férfiakhoz képest kell nézni hogy mennyire vagy jó nő(egyébként nyilván nem csak a külső számít, de online ugye az az elsődleges)."
Egy tipikus érvelési hibát követsz el jelenleg
Elkezdesz itt arról magyarázni, hogy mekkora hülyeség hogy rondákat akarnak dugni a jó pasik. Nyilván ez egy jogos dolog, ugyanis tényleg nem így van, csakhogy egy szóval sem mondtam ilyet.
Arról van itt szó, hogyha te top pasit akarsz kapcsolatra, akkor top nőnek kell lenned, nem majdnem-top-nőnek, mert azok a nők csak dugásra kellenek a top pasiknak. Ennyi. És a majdnem-top-nőnek köze sincs a rondasághoz. És a majdnem-top-nő össze tud jönni és boldogan tud élni egy majdnem-top-pasival, akik szintén nem rondák... És ez a tanácsom
"azok a nők csak dugásra kellenek a top pasiknak"
Minden top pasi egy lelketlen barom?
1. Az hogy valaki valakinek dugásra kell, egyáltalán nem jelenti azt hogy lelketlen barom, annyit jelent hogy szeret szexelni.
2. Nyilván aki nem akar szexelni sem, az simán csak kioffolja, de ugye ez az eset nem volt említésre méltó a kérdező helyzetének szempontjából.
"Mi lett azzal, hogy elviszem a lányt vacsorázni, randizgatni, virágot viszek neki stb? Hol vannak az ilyen férfiak? Miért mindenki csak dugni akar azonnal?"
Kérdező! Most én is kérdezek: Hol vannak azok a lányok akik nem csak csókolni, kezet fogni tudnak és csak szexelni hanem ezen kívül tudnak főzni, mosni, takarítani és ruhát varrni?
Amúgy a mostani társadalmunk nagyon elkorcsosodott. A férfiak lettek már a nők a nők meg a férfiak, tisztelet a kivételnek persze. Ezt neveli belünk a média hogy mindenki legyen celeb, sztár és hogy a gyerek vállalás már nem divat hanem karriered legyen és ne családod. Az emberek hűtlenek és nem tudják már úgy szeretni és becsülni egymást mint régen. A szülők sem megfelelően nevelik fel a gyermeküket.
Én például már 8-9 éves koromban apukámnak segítettem a kertimunkába én ismerem az ásót, a kapát és a gereblyét is. Anyukámmal 10 éves korom felett olyan kb 12 éves koromban segítettem neki a főzésben és alap ételeket megtudok fejből főzni. Na most, a mostani lányok tudnak főzni érdekli őket egyáltalán vagy a szülő megmutatta nekik hogyan kell? Szerintem nem! Manapság már csak dugni tudnak az emberek aztán ha jön a gyerek akkor meg hoppá! Most mi lesz? Majd a szüleim eltartják mivel én csak 15 éves vagyok és még nincs fizetésem és munkahelyem? Még sorolhatnám de nem akarok János Vitéznyi hosszúságú véleményt leírni.
“hanem ezen kívül tudnak főzni, mosni, takarítani és ruhát varrni?”
Én főzök, mosok, takarítok, ruhát varrni manapság nem látom sok értelmét, nem fogok toldozott-foltozott ruhában mászkálni, de értem, mire célzol - viszont ennek nem sok köze van a párkereséshez, ne azért legyen velem egy pasi, mert házicselédet vagy pótanyukát keres. Vagy ha ezt akarja, akkor cserébe tartson is el, ahogy az a régi időkben szokás volt. Valamit valamiért ugyebár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!