Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, nektek is 90%-ban ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek is 90%-ban ezt a dumát írják Tinderen a pasik?

Figyelt kérdés

Szinte mindegyik ugyanezt a szöveget nyomja: őszinte leszek, most jöttem ki egy hosszú kapcsolatból és most semmi komolyat nem keresek, persze ha úgy alakul nem vagyok semmi rossz elrontója..mintha lenne valami Tinder kézikönyv és abból másolnák ki. Mondom bocsi nem vagyok naiv 18 éves, akit ezzel be lehet etetni, nyilvánvalóan soha nem lenne ebből komoly kapcsolat, csak kanos vagy xd

Mi lett azzal, hogy elviszem a lányt vacsorázni, randizgatni, virágot viszek neki stb? Hol vannak az ilyen férfiak? Miért mindenki csak dugni akar azonnal?

2023. dec. 18. 09:41
 71/92 anonim ***** válasza:
65%

Rendben, akkor elmagyarázom még egyszer

Az én eszmefuttatásom arról szól, hogy ha te nőként MINDIG azt tapasztalod, hogy csak szexre kellesz, akkor rosszul lövöd be a "célpontokat"

Te azt mondod valójában minden férfi lövi be rosszul. Nos, az nyilvánvaló hogy a 'minden' férfi az nem lehet szó szerint minden, mivel nem létezik a világon ami mindenkire igaz. Innentől kezdve pedig a kevés kivétel akkor helyesen méri fel a dolgokat és ők nem csak szexre akarnák az adott nőt. Szóval ellentmondáshoz jutottunk, így cáfolva lett, ugyanis ez alapján nem kéne folyton azt tapasztalnia hogy csak arra kell.

2023. dec. 20. 07:39
 72/92 anonim ***** válasza:
65%

Ja de persze a lényeget kihagytam.

Nyilvánvalóan az állításod azt is magával hordozza, hogy akkor az összes nő aki komoly kapcsolatban él, rosszul méri fel magát, mert ugye olyan férfivel jött össze aki rosszul méri fel magát. Ez azért elég meredek állítás...

2023. dec. 20. 07:45
 73/92 anonim ***** válasza:
0%
#70: Na és akkor mi van ha te, a kérdező, meg még 1-2 fanatikus kamuprofilokkal spamelnek ide valami random dolgot Gyakorira? Attól még nem lesz igazatok.
2023. dec. 20. 10:52
 74/92 A kérdező kommentje:
Úgy mégis mi kamu lenne a kérdésemben? Ha már kamu kérdést írnék ki, az biztos valami frappáns/bizarr/elképesztő story lenne, nem az, hogy sokan meg akarnak húzni xD
2023. dec. 20. 10:58
 75/92 anonim ***** válasza:
0%
Téged mindenki. Persze. Semmit nem értettél a 71- es gondolataiból. Szánalmasan buta vagy!
2023. dec. 20. 11:15
 76/92 A kérdező kommentje:
A 71-es azt próbálja magyarázni, hogy biztos azért akarnak sokan szexelni velem, mert ronda vagyok. Mert tök logikus, hogy ronda emberekkel sokan akarnak szexelni. Főleg átlag feletti külsejűek. A szép emberekhez meg hozzá sem akar nyúlni senki. Mondom, full logikus.
2023. dec. 20. 11:31
 77/92 anonim ***** válasza:
38%
Lószxrt ezt mondja. De tényleg ne erőltessük.
2023. dec. 20. 11:34
 78/92 anonim ***** válasza:
33%

"Mert tök logikus, hogy ronda emberekkel sokan akarnak szexelni."

Nem *akarnak*, inkább úgy gondolják, ronda vagy, nagyobb az esélyük.

2023. dec. 20. 11:35
 79/92 A kérdező kommentje:
XD így csak kétségbeesett szüzek gondolkodnak, akiknek már mindegy, csak legyen valaki, aki lehetőleg él és hajlandó hozzájuk nyúlni. Jó pasik nem fanyalodnak rá ronda nőkre, nem szorulnak rá.
2023. dec. 20. 11:39
 80/92 anonim ***** válasza:
68%

Nem is erről volt szó...

2023. dec. 20. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!