Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, nektek is 90%-ban ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek is 90%-ban ezt a dumát írják Tinderen a pasik?

Figyelt kérdés

Szinte mindegyik ugyanezt a szöveget nyomja: őszinte leszek, most jöttem ki egy hosszú kapcsolatból és most semmi komolyat nem keresek, persze ha úgy alakul nem vagyok semmi rossz elrontója..mintha lenne valami Tinder kézikönyv és abból másolnák ki. Mondom bocsi nem vagyok naiv 18 éves, akit ezzel be lehet etetni, nyilvánvalóan soha nem lenne ebből komoly kapcsolat, csak kanos vagy xd

Mi lett azzal, hogy elviszem a lányt vacsorázni, randizgatni, virágot viszek neki stb? Hol vannak az ilyen férfiak? Miért mindenki csak dugni akar azonnal?

2023. dec. 18. 09:41
 61/92 A kérdező kommentje:

“Ha nőként !kizárólag! azt tapasztalod, hogy csak szexre kellesz, az egy az egyben azt jelenti, hogy el vagy tévedve és magadhoz képest túl jó férfiakkal akarsz ismerkedni.”

Biztosan nem. Egyrészt ők írnak rám, tehát nem ÉN akarok ismerkedni velük, hanem ők velem, másrészt nem épp mind Adonisz külsejű. És mellesleg egy 50 kg-s formás sportos igényes nő vagyok, szóval ha én nem tehetem meg, hogy válogassak, akkor ki…

2023. dec. 19. 13:25
 62/92 anonim ***** válasza:
62%

#61: Akkor mi az istenért vagy fent Tinderen, ha te nem is akarsz velük ismerkedni?🤣🤣🤣🤣

Lehet kamu ez a kérdés is vagy csak nagyon rátapintottak egyesek itt a lényegre, ami a kérdezőt illeti. Csak nekem van olyan érzésem, hogy a semmire gondol magáról túl sokat?🙄

2023. dec. 19. 13:36
 63/92 A kérdező kommentje:

#62 én IS akarok ismerkedni velük, de úgy értettem, hogy nem én teszem meg az első lépést, ergo nem én akaszkodok nálam jobb pasikra.

És ha egy 120 kilós lusta tehén lennék, akkor tényleg a semmire gondolnék túl sokat magamról, de én jól karbantartott külsejű vagyok, szóval miért ne gondolnám, hogy jól nézek ki, ha egyszer ez a helyzet🤣

2023. dec. 19. 14:27
 64/92 anonim ***** válasza:
65%

Több hiba is van ebben.

1. Az hogy ők írnak rád nem cáfol semmit, mivel mint mondtam szexre kellesz, szóval nyilván rád írnak.

2. Ha te jobbra húzol valakit, az azt jelenti hogy ismerkedni akarsz vele

3. Nem írtam le, mert reméltem hogy egyértelmű, de nyilván nem csak adonisz külsejűek írnak ilyet, mivel vannak az idióták akik teljesen el vannak tévedve és 0 eséllyel is irogatnak mindenkinek, szóval ők jelenleg irrelevánsak

4. Az arc a jó pasiknál fontosabb mint a test, mivel gyakoribb a jó test mint a szép arc, szóval ha nincs szép arcod akkor sajnos van egy rossz hírem...

Tényleg nem rosszindulatból mondom, de sajnos ez egyértelműen következik a férfiak ismerkedési működéséből, hogy ha egy nő mindig csak szexre kell, akkor sajnos túlértékeli magát, és rossz "polcon" keresi a párját.

De hangsúlyoznám, hogy mivel sok férfi keres csak szexet, így ha jó helyen keresel, akkor is kifoghatsz sok olyan férfit, akinek csak szexre kellesz. Tehát az előbbi konklúzió csak akkor van jelen, ha te tényleg mindig csak ilyenekbe futsz bele.

2023. dec. 19. 14:35
 65/92 A kérdező kommentje:
Nem vagyok arcra sem csúnya. Modellszépségű sem, de nem vagyok egy ilyen butterface típus, amire célzol. Szóval már itt bukik az elméleted.
2023. dec. 19. 14:51
 66/92 anonim ***** válasza:
0%
#65: Én meg egy 187 cm magas, 75 kg-os srác vagyok átlagosan jóképű és szálkásan izmos, jól karbantartott, igényes külsővel. Most minek rejtegessem, ha így van, nem?🙃🙃🙃🙃🙃🙄🙄
2023. dec. 19. 14:56
 67/92 anonim ***** válasza:
61%

1. Az "elméletemnek" pont az a lényege, hogy nem a te egyéni kinézetedtől függ, hanem egy objektív tapasztalásra épít, arra hogy valaki csak szexre kell.

2. Egy szóval sem mondtam hogy csúnya vagy arcra, a csúnya és a modell között ezer átmenet van. És amúgysem számít hogy pontosan hogy nézel ki, mert itt relatív szépségről beszélünk. Tehát az általad megcélzott férfiakhoz képest kell nézni hogy mennyire vagy jó nő(egyébként nyilván nem csak a külső számít, de online ugye az az elsődleges).

2023. dec. 19. 15:08
 68/92 anonim ***** válasza:
51%

Vèletlenül sem fordulna meg a fejetekben, hogy a férfiak nagyképűek a semmire, miközben örülhetnènek, hogy pl a kérdező szóba áll velük.

Természetesen mindig a nő válogat rossz polcról, sosem a tiszteletlen, alja pasasok a hibásak.

Hogy lennének🤡

2023. dec. 19. 16:55
 69/92 anonim ***** válasza:
40%

Kérlek szépen azért nem fordul meg, mert ha egy társadalmi jelenségnél az a kérdés, hogy egy adott ember, vagy 10000 ember gondolkodik hibásan, akkor egyértelmű hogy az 1 ember.

De persze, minden egyes férfi rosszul méri fel magát, ellentétben a kérdezővel aki nem mert ő ugye nő aki tökéletes.

Teljesen racionális álláspont, köszönjük a felvetését.

2023. dec. 19. 17:48
 70/92 anonim ***** válasza:
38%
Elég nagy tévedésben vagy, ha azt gondolod, hogy csak a kérdező vagy én gondoljuk így. Elég sokunknak ez a véleménye, és az itt látható produktum alapján nemhogy nem alaptalan, hanem tűpontos.
2023. dec. 20. 06:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!