Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek is 90%-ban ezt a dumát írják Tinderen a pasik?
Szinte mindegyik ugyanezt a szöveget nyomja: őszinte leszek, most jöttem ki egy hosszú kapcsolatból és most semmi komolyat nem keresek, persze ha úgy alakul nem vagyok semmi rossz elrontója..mintha lenne valami Tinder kézikönyv és abból másolnák ki. Mondom bocsi nem vagyok naiv 18 éves, akit ezzel be lehet etetni, nyilvánvalóan soha nem lenne ebből komoly kapcsolat, csak kanos vagy xd
Mi lett azzal, hogy elviszem a lányt vacsorázni, randizgatni, virágot viszek neki stb? Hol vannak az ilyen férfiak? Miért mindenki csak dugni akar azonnal?
1. Leírtam hogy a színház milyen analógiában áll a vacsorával, mellesleg több szót nem is ejtettem róla
2. Te meg a telet hoztad be úgy hogy én általánosságban beszéltem. Nyilván nem akarok egy hideg padon fagyoskodni télen!
Jó a #20 válasszal engem meggyőzött a kérdező hogy normálisan áll a dologhoz, viszont a #15nek továbbra is fenntartom amit írtam.
És még hozzáteszem, hogy az, hogy "áldozzon rám különben meg sem mozdulok" egy az egyben ugyanaz, mint amikor egy férfi azt mondja, hogy "jó sétálhatunk, de utána felmegyünk hozzám különben meg sem mozdulok"
Jah, azt se felejtsük el hogyha a férfi hívja a nőt randira akkor igenis neki kéne állnia a csekket. Olyannyira be vannak tojva a férfiak, hogy minden nő golddiger, hogy képes az autóban leereszteni a "randit" vagy sétálni órák hosszat, mint egy idióta! Pedig egy normális nő előbb utóbb szóba hozza, hogy következőleg ő fogja állni az anyagiakat, vagy a saját részét kifizeti!
De hogyha valaki ilyen szinten reszket, hogy csak a pénze miatt vannak vele az inkább ne is ismerkedjen! Egyáltalán hogyan kell ezt elképzelni? Versenyeznek hangosan a korgó hasatok/gyomrotok, az nem kínos? :DDD
Vagy mennyi randi után döntöd el, hogy nem a pénzedre hajt? 10./20.? Hogyan ha egy üdítőt se vettél neki amikor szomjas volt bár te kezdeményezted a randit, vagy akkor ha ő fizet mindent? Komolyan érdekelne! :DDD
Programozó vagy és mégis ostoba, előítéletekkel tele.
Arról nem is beszélve, hogy a kérdezőt veszed elő, de a híres primitív férfitársaidról még egy betűt se írsz merthát "mert egyértelmű".
Hát persze... Én meg Teréz anya vagyok. :DDD
Remeg, hogy a pénzért kell, hát nem látod? Olyan nőket fogott ki (a hiba benne van, hogy nem tud szűrni!) vagy eleve gyűlöli a nőket!
Ilyen senkitől mit vársz? Oda írta, hogy a szex erősíti az érzéseket. Ja, álmában esetleg úgy, hogy még egy nyamvadt Mekkibe se hívja meg a nőt!
Itt már nagyon komoly személyes sérelmek vannak belelátva az én érvelésembe, mindenféle órákig sétálásról meg innivaló-nem-vételről.
Csupán arról beszéltem, hogy az a hozzáállás, hogy "vigyen el vacsorázni, különben bukó" egy arrogáns, pénztárcára hajtó nő benyomását kelti.
Nyilván nem kell éhenhalni, sőt ugyebár azt egy szóval sem említettem, hogy a randi közben ne lehetne beülni valahova enni. Mint mondtam, az előzetes hozzáállásról beszéltem.
"Arról nem is beszélve, hogy a kérdezőt veszed elő, de a híres primitív férfitársaidról még egy betűt se írsz merthát "mert egyértelmű"."
Ez meg hihetetlen hogy még mindig ezen rugózol, miközben már le is írtam, hogy nyilván elítélem. Szerintem akkora hülyeség, hogy nincs mit beszélni róla, ennyi. Ezért kezdtem el másról vitázni.
Ez meg végképp elég meredek hogy már a jó apaságom van megkérdőjelezve, mert számomra a beszélgetés lenne a fontos ismerkedéskor, nem pedig a másik pénzzel való lenyűgözése. Még egyszer mondom, nincs bajom az organikus pénzköltéssel a randin, mint pl közben beülni valahova, azzal van bajom ha valaki úgy áll hozzá, hogy meg se mozdul ha nincs ráköltve x összeg(ami megintcsak mint mondtam, pontos analógiában áll a "meg se mozdulok ha nem dugunk" férfi hozzáállással).
Első bekezdés egy újabb személyes sérelmekből következő belelátás
Másodikat pedig nem is igazán értem mi lenne, egyébként nem írtam, hogy a szex erősíti az érzéseket, bár így van szerintem
Megint mindenféle f@szság feltételezese
Te nagyon nem akarod felfogni amiről beszélek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!