Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek is 90%-ban ezt a dumát írják Tinderen a pasik?
Szinte mindegyik ugyanezt a szöveget nyomja: őszinte leszek, most jöttem ki egy hosszú kapcsolatból és most semmi komolyat nem keresek, persze ha úgy alakul nem vagyok semmi rossz elrontója..mintha lenne valami Tinder kézikönyv és abból másolnák ki. Mondom bocsi nem vagyok naiv 18 éves, akit ezzel be lehet etetni, nyilvánvalóan soha nem lenne ebből komoly kapcsolat, csak kanos vagy xd
Mi lett azzal, hogy elviszem a lányt vacsorázni, randizgatni, virágot viszek neki stb? Hol vannak az ilyen férfiak? Miért mindenki csak dugni akar azonnal?
#50:
Miért a nővel van a baj ha nem akar olyan férfival ismerkedni, aki egyáltalán nem vonzza, mint férfi?
Te randizol olyan nőkkel, akiktől a hányinger kerülget, vagy mi van?
Gomdolkodjatok már el ti magatokon, hogy olyasmi miatt dobáljátok a nőket sárral amiről egyáltalán nem tehetnek!
A férfiak se tehetnek róla hogy nem tetszenek nekik bizonyos kinézetű nők és nincsenek hibáztatva érte.
Felnőtt férfiaknak komolyan magyarázni kell, hogy ha nincs tetszés/vonzalom/szimpátia akkor nincsen esélyük? Ez most totál komoly?
Hogyan képzelitek ezt el amúgy? Lefekszenek veletek, úgy, hogy semmi kedvük hozzá, semmi élvezetet nem kapnak és ti akkor is dugjátok őket? Ugye tudod, hogy a manipuláció, érzelmi zsarolás egyfajta erőszak?
A Tinder képek alapján működik, mindenki azt húz jobbra-balra akit csak szeretne, te is megteszed ugyanúgy.
Nem tartozik senki senkinek elszámolással, hogy miért nem húzta jobbra, oké?
Ismerkedjen a sok sikertelen férfi/nő offline, sok szerencsét hozzá!
Szeretnék valamit tisztázni a vitától függetlenül.
Ha nőként !kizárólag! azt tapasztalod, hogy csak szexre kellesz, az egy az egyben azt jelenti, hogy el vagy tévedve és magadhoz képest túl jó férfiakkal akarsz ismerkedni.
Ennek az oka az, hogy a férfiak számára kisebb az elvárás csak szexre, mint kapcsolatra, tehát ha te folyton csak a kisebb elvárást teljesíted, de a nagyobbat nem, akkor az azt jelenti, hogy te csak olyan férfiakkal vagy hajlandó ismerkedni, akik kapcsolatra jobb nőt is fel tudnak szedni, mint te, így tehát te csak szexre fogsz kelleni
51-esnek nagyon megy a nyélből sértődött lepontozgatás, meg persze az áldozatszerep is. Szó nincs ilyenről amiről te beszélsz.
A helyzet az, hogy nem kell senkit elfogadni, dobjátok csak ki lendületből a kukába a nem tökéletesnek ható jelölteket is nyugodtan. Köztük van, aki elhívna étteremben, sőt akár az életed párja lehetne. Csak úgy eltorzult az elvárás és közizlés manapság a női oldalról, hogy ami kicsit se a tökéletes instalife felé húz, az szemét, főleg ha férfiakról van szó. Nincs ezzel baj, csináljátok. De akkor viseljétek a következményeit is! Az pedig pontosan az, amiről ez a kérdés is szól. Ha valakinek van egy kis esze, az meg tudja érteni az ok okozati összefüggést. Aki pedig nem akarja érteni mert megszólítva érzi magát, persze hogy kiforgatja, és keni ezt is a férfiakra. Mindig azok a hibásak mindenben manapság, tudjuk jól :)
Nincs kenve semmi a férfiakra, ez az egész vita nem alakult volna ki hogyha az egyik válaszoló nem írta volna, hogy ő nőt nem visz el sehová inkább ül a padon és végül kiderült, hogy attól fél hogy az összes vele ismerkedő nő anyagias nőnemű. Ez a kiindulópont. Aztán meg jöttek ide a férfiak a kérdezőt hibáztatni, hogy miért azokat a férfiakat húzta jobbra holott a férfiak ugyanúgy jobbra húzták őt! MATCH!
Te hiába húzod jobbra ha a nő nem húz téged jobbra. Akkor a férfiak miért nincsenek legalább megemlítve, hogy külső alapján választanak ugyanúgy és aztán azzal traktálják, hogy szexet szeretnének?
Mert ha már kettős mérce, akkor az is az, amit ti itt előadtok.
Fel van tüntetve, hogy mindenki azt vár el amit csak szeretne és majd eldönti hogy ér-e annyit a nő, hogy vegyen neki ajándékot vagy se. De a nő szintén döntésre képes így majd eldönti, hogy visszonozza-e vagy se.
A férfiak egyébként szintén ghostolnak, szintén játszmáznak. Senki itt nem állította, hogy a nők tökéletesek és nem léteznek felületes, pénzsóvár nők, mert vannak. Aki azt letagadja az önmaga az, vagy nem tudom mi baja van. De az is le van jegyezve, hogyha a nő arra nem képes, hogy kinyissa a száját és kimondja a randipartnerjének, hogy most én szeretném állni a pénzügyeket, kifizetem a részem és hasonlók akkor tényleg kihasználva van a férfi.
Viszont itt nincs megosztva a kérdező által, hogy melyik kategóriába tartozik. Úgyhogy nem kéne őt se összekeverni velük.
Rá kellene kérdezni, hogy mit is szeretne pontosan, vagy mi fér neki bele.
Ekézve van azért, hogy MATCH történt és a férfiak szexre hívják.
Azért álljon már meg a menet.
A saját frusztrációtokat, csalódásotokat nem máson kéne kiadni. Eléggé gáz amit leműveltek itt.
Akik ilyen módszerrel indítanak, azért többnyire előbb-utóbb találnak is partnert, vagy már előtte is volt sikerük ezzel. Valamint igen, ha ez működő minta, az előnytelenebbek is megpróbálják, és ezért lehet átlagosoknal, átlagalattiaknál is szembesülni vele. Nem a sikertelent akarják másolni...
Megértem, hogy aki nem tetszik, attól nem akartok semmit, de úgy vettem észre, hogy ebben már egyre kevesebb az önmérséklet.
#54 még jó, hogy te nem vagy sértődött hisztis és nem kensz mindent a nőre🤣
Nem vagy a legélesebb kés, az biztos.
“elhívna étteremben”
Erről ennyit😂
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Hogy is megy ez a Tinderen is kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!