Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek is 90%-ban ezt a dumát írják Tinderen a pasik?
Szinte mindegyik ugyanezt a szöveget nyomja: őszinte leszek, most jöttem ki egy hosszú kapcsolatból és most semmi komolyat nem keresek, persze ha úgy alakul nem vagyok semmi rossz elrontója..mintha lenne valami Tinder kézikönyv és abból másolnák ki. Mondom bocsi nem vagyok naiv 18 éves, akit ezzel be lehet etetni, nyilvánvalóan soha nem lenne ebből komoly kapcsolat, csak kanos vagy xd
Mi lett azzal, hogy elviszem a lányt vacsorázni, randizgatni, virágot viszek neki stb? Hol vannak az ilyen férfiak? Miért mindenki csak dugni akar azonnal?
#39: Végignéztem csak a kedvedért a válaszokat.
Egyrészt kb 1 olyan válaszoló volt, aki nem nagyon akart vinni lányokat az első randin sehová sem, másrészt a szex ilyen tranzakcionális dolog nálad? Jó helyre visz, akkor van szex, ha nem akkor nincs? Definiáld már ezt az ingyen szexet kérlek.
Aki pedig hajlandó lenne normális mederben ismerkedni, azt le sem szarjátok. Én konkrétan ebbe fáradtam bele már, hogy szerettem volna időt és energiát tenni az ismerkedésbe emberileg, de úgy kicsit nehéz, hogy sem egyezés, sem némi beszélgetés - a mélyebb, hosszabb lélegzetűt el is engedtem -, a találkozás, mint olyan egy utópiává vált...
Én értem, hogy a sikerember-fétis nagy dolog, és ami nem tökéletes azonnal, az selejtes, de őszintén szólva érdekes, hogy miért pont ilyenekbe botlotok, hogy azonnal szexet is akarna kertelés nélkül. Nem tán amiatt, mert meg is teheti, hogy ezzel nyisson?
#42: De hagyjuk ezt a kamuzást már, a Tinderen ki lehet írni, ki mit akar és van konkrétan olyan opció is, hogy komoly kapcsolat.
Amennyiben azt tapasztalod, hogy ezt a férfi oldal nem használja vagy csak ritka mint a fehér holló, akkor el kellene gondolkodni azon, hogy abbahagyod a Tinderezést. Van ezen az oldalon is és úgy általában a valóságban is olyan, aki nem ilyen. Nem kell általánosítani. Egyébként én is fent vagyok a Tinderen és nekem komoly kapcsolat van kiírva.
Kérdező, azt hiszem sikerült önellentmondásba keveredned. Azt mondod a 42-es kommentedben, hogy idézlek:
" Sehol nem írtam, hogy az lenne a bajom, hogy nem költenek rám, ez csak itt pár válaszoló agybaja, hogy minden nő a pénzre megy (és mivel nekik nincs, ezért feszélyezve érzik magukat)."
Ellenben pontosan ezt cáfolod a korább 22-es kommentedben, várj idézlek szintén:
"#19 amelyik pasi egy vacsorát nem tud/akar fizetni, az savanyodjon csak meg a jobb kezével kettesben🤣"
A ráadás pedig ez a pökhendi, kioktató, gúnyos stílus. Nekem ebből már igenis az jön át a szavaiddal ellentétben, hogy a te szívfájdalmad bizony az, hogy rád nem akarnak költeni. Hogy nem visznek el étterembe a pasik, mint a mittudomén milyen top nőket az instán. Vagy hogy csak olyanok találnak be sorra akik csak dugni akarnak és ilyen olcsó randikat vagy lakásra hívást érsz meg nekik. Frusztráló lehet valóban, de nem kéne általánosítani. Vagy esetleg el kéne gondolkodni, hogy te magad is rosszul szűröd az embereket. Akiket kidobálsz, azoknak érnél meg vacsorát és rendes randit. A f*ckboyok meg letudnának olcsóból, hiszen ha veled nem, majd mással igen, örömmel.
#46:
Nem beszelt önmaga ellen, kifejtette érthetően, hogy olyan férfiakba fut Tinderen, akik olyan nyitószövegekkel vannak tele, mintha copy-paste történne.
Normális dolog, hogy egy nő ha este kerül sor a randira vacsorázni szeretne egy meghitt étteremben, vagy egész nap megéhez a két fél és beül kajálni valamerre.
A virág sem túl nagy elvárás, sok férfi vesz a nőnek randi(k) során.
Az a probléma gyökere, hogy ő rá fogod együtt a ##44-el, hogy az ő hibája mennyire sok a primitív férfi!
Mi az, hogy fuckboy amikor az átlagos/átlagalatti férfiak is ugyanazzal kezdenek sok esetben???
Egyáltalán honnan van kiszívva, hogy fuckboyokról van szó???
Azért, mert nem néz ki bűnrondának, vagy azért, mert a kérdező kizárólagosan csakis felszínes/anyagias nőnemű lehet és még véletlenül sem lehetséges, mint opció, hogy a férfiak még társkeresőkön is kinézettől függetlenül suttyó ösztönlények egy rakáson? Hm?
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Tessék olvasgatni hogyan gondolják a férfiak a randikat és mivel jár ugyebár.
A lényeg, hogy ingyen nincs semmi. Ha nem fekszel le velük azonnal, vagy nem sz*pod le akkor mehetsz el és csak azért állják a kávét, sütit (BÁR NÉMELYIK MÉG AZT SE!), hogy szétrakd a lábad. 🤮
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!