Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, nektek is 90%-ban ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek is 90%-ban ezt a dumát írják Tinderen a pasik?

Figyelt kérdés

Szinte mindegyik ugyanezt a szöveget nyomja: őszinte leszek, most jöttem ki egy hosszú kapcsolatból és most semmi komolyat nem keresek, persze ha úgy alakul nem vagyok semmi rossz elrontója..mintha lenne valami Tinder kézikönyv és abból másolnák ki. Mondom bocsi nem vagyok naiv 18 éves, akit ezzel be lehet etetni, nyilvánvalóan soha nem lenne ebből komoly kapcsolat, csak kanos vagy xd

Mi lett azzal, hogy elviszem a lányt vacsorázni, randizgatni, virágot viszek neki stb? Hol vannak az ilyen férfiak? Miért mindenki csak dugni akar azonnal?

2023. dec. 18. 09:41
 31/92 anonim ***** válasza:
55%

#30 Engedd el, ezek olvasni sem tudnak. Csak durcás kisovodás módjára nyomatják, hogy a pisitike meghúzta a hajukat.

Normális nővel normálisan bánnak, ha veletek nem, az csak annyit jelent, hogy nem vagytok normálisak. (Ami itt elég jól szemléltetve lett, gratula)

2023. dec. 18. 12:39
 32/92 anonim ***** válasza:
33%

Annyira tipikus, hogy egy vacsorán vinnyogtok.

Szerintetek kinek kell a nemlétező pénzetek?

Vacsi/ebéd alap, nem valami elszállt igény.

Ha már erre képtelenek vagytok az elején, akkor mi lesz később?!

Szerintem a guminő a jó választás.

2023. dec. 18. 12:55
 33/92 anonim ***** válasza:
36%

Nem tudom hogy az általad elképzelt személlyel mi lesz később, de velem az van később, hogy szivesen viszem a szerelmemet mindenfele

2023. dec. 18. 13:07
 34/92 anonim ***** válasza:
61%
Fuh olvasva ezt a sok borzalmas hülyeséget, egyre jobban érzem magam, hogy mi az első “randin” COD-oztunk :D
2023. dec. 18. 13:15
 35/92 anonim ***** válasza:
80%

Azért az sem mindegy, kivel ülsz le egy padra beszélgetni, meg ki visz el vacsorázni… egy padon ülve is megtalálhatod a párod, és a legdrágább étterembe is elvihet egy gyökér… és fordítva…

Szerintem nem azon kéne itt vitázni melyik a jobb vagy rosszabb, mindkettőből voltam már jó randin is, meg rosszon is.

2023. dec. 18. 13:18
 36/92 anonim ***** válasza:
42%

Ha tényleg mindenki csak ezt írja, akkor nem lenne jobb szerinted hanyagolni a Tindert kérdező?

Én még soha nem írtam ilyet senkinek sem, mondjuk az is igaz, hogy a lányok 99%-a:

1: Nem ír vissza.

2: Első három kérdésük között szerepel a "Mivel foglalkozol?", "Egyedül laksz?", "Mikor volt utoljára kapcsolatod?" legalább egyike, a legrosszabb esetben mindegyik.

3: Úgy kell kihúzni belőlük a dolgokat, semmi érdeklődést nem mutatnak. Nyilván feladom, most minek küzdjek valakiért, aki randizgat, meg beszélget mással, amíg nekem kb ez az egyetlen matchem vagy ha van más, az természetesen nem ír vissza?

Kemény 1 db lánnyal jutottam el a randiig és az sem Tinderről, hanem Facebook Társkeresőről volt és még az a lány is az exéhez hasonlítgatott, hogy őt bizony fél napos programokra vitték már első randira is, nem csak 1-2 órára! Egyébként spoiler tényleg elvittem egy félnapos programra.

2023. dec. 18. 15:03
 37/92 anonim ***** válasza:
61%
Én konkrétan talán 2 ilyen pasival találkoztam tinderen, aki hasonlót írt volna. Aki alkalmit keres az tapasztalataim szerint nem körít ennyit, 18-25 éves korosztályról beszélek
2023. dec. 18. 15:17
 38/92 anonim ***** válasza:
24%
#22 Amelyik csaj egy vacsorát nem tud/nem akar kifizetni a férfinek, az savanyodjon meg csak a jobb kezével kettesben! :)
2023. dec. 18. 17:27
 39/92 A kérdező kommentje:
A kérdés lényege az volt, hogy a férfiak manapság egyre inkább csak ingyen szexet akarnak és a válaszok ezt meg is erősítették😂Megy a sírás, ha egy nőt esetleg el kell vinni vacsorázni vagy randizni, ahelyett hogy hagyná magát az első bokorban megdugni. Felháborító! Micsoda igények!
2023. dec. 18. 18:32
 40/92 anonim ***** válasza:
64%

Még mindig senki nem írt ilyet^^

2023. dec. 18. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!