Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, nektek is 90%-ban ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek is 90%-ban ezt a dumát írják Tinderen a pasik?

Figyelt kérdés

Szinte mindegyik ugyanezt a szöveget nyomja: őszinte leszek, most jöttem ki egy hosszú kapcsolatból és most semmi komolyat nem keresek, persze ha úgy alakul nem vagyok semmi rossz elrontója..mintha lenne valami Tinder kézikönyv és abból másolnák ki. Mondom bocsi nem vagyok naiv 18 éves, akit ezzel be lehet etetni, nyilvánvalóan soha nem lenne ebből komoly kapcsolat, csak kanos vagy xd

Mi lett azzal, hogy elviszem a lányt vacsorázni, randizgatni, virágot viszek neki stb? Hol vannak az ilyen férfiak? Miért mindenki csak dugni akar azonnal?

2023. dec. 18. 09:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
 1/92 anonim ***** válasza:
79%

Én általában teljesen tanácstalan vagyok mit írjak elsőként egy vadidegennek, általában generáltatok valami marhaságot ai-vel és azt küldöm első üzenetbe, pl:

“Szia! Ha egy film lennék, akkor a ‘Csillagok között’ lennék. Mert magas vagyok és távoli a valóságtól. 😅”

Aztán leírom, hogy ezt ai-vel generáltattam mint csajozószöveg és tudom, hogy szánalmas :D

2023. dec. 18. 09:48
 2/92 anonim ***** válasza:
28%
Amúgy nem most, vanem 1 éve jöttem ki egy kapcsolatból, és én szeretnék totálisan komolyat keresni, csak a legtöbb nőnek fingja nincs mit akar.
2023. dec. 18. 09:50
 3/92 anonim ***** válasza:
97%

Leírom neked, hogy miért.

Legelső indok rá, hogy kanos.

Második az, hogy egyáltalán nem gondolkodik párkapcsolatban mint amit írtak is, de persze szépítik azzal, hogy nem tudják mit hoz a jövő.

Harmadik pedig az, hogy a szexen múlik, hogy egyszer vagy többször használgatna.

Negyedik nem utolsó sorban azt hiszik hogyha a nő nem fekszik le velük akkor mással teszi meg. Hülyének nézik őket.

2023. dec. 18. 09:53
 4/92 A kérdező kommentje:
Szerintem ez aranyos. Jobban értékelném, mint az ilyen burkolt “szia bszunk?” üzeneteket🤣
2023. dec. 18. 09:53
 5/92 A kérdező kommentje:

“Negyedik nem utolsó sorban azt hiszik hogyha a nő nem fekszik le velük akkor mással teszi meg. Hülyének nézik őket.”

Ezt jól hiszik, mert velük biztosan nem fogok. Majd azzal, aki még ismeri a klasszikus randi/ismerkedés utána szex sorrendet.

2023. dec. 18. 09:55
 6/92 anonim ***** válasza:
31%

Én hozzátenném hogy nálam tényleg nem zárja ki a komoly kapcsolatot a szexelés(bár nyilván akkor nem írom hogy nem vagyok túl az előző kapcsolatomon)

Szeretek szexelni, és ha jó a szex és személyiségileg is passzolunk, akkor simán szerelmes tudok lenni

2023. dec. 18. 09:56
 7/92 A kérdező kommentje:
#6 ja ezzel mindegyik pasi így van, csak én már pont ezt unom, mert Dunát lehetne rekeszteni az ilyenekből. Klasszikus értékrendűeket már csak imaházakban találni vagy hol?
2023. dec. 18. 09:59
 8/92 anonim ***** válasza:
80%
Kérdező, miért pont a legalja helyen ismerkedsz? Miért nem offline inkább? Miért foglalkozol azzal, hogy micsoda vezérli őket? Tudod ugye, hogy előadhatja a férfi azt, hogy komolyan gondolja és mégse igaz? Azoktól akik írnak neked ezerszer rosszabbak. Egyszerűen figyelj oda, hogy kivel randizgatsz, ne csak a szavaiból indulj ki. Elhívhatnak vacsira, vihetnek virágot simán akkor se tuti, hogy nemcsak szexre utaznak.
2023. dec. 18. 10:01
 9/92 anonim ***** válasza:
16%
Már ott sem. 😆
2023. dec. 18. 10:02
 10/92 anonim ***** válasza:
43%
Valaki mondja már meg mert egyre több hölgyemény bemutatkozó szövegében olvasom, hogy mégis mi a fenét jelent ez a “klasszikus értékrend”?
2023. dec. 18. 10:04
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!