Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek is 90%-ban ezt a dumát írják Tinderen a pasik?
Szinte mindegyik ugyanezt a szöveget nyomja: őszinte leszek, most jöttem ki egy hosszú kapcsolatból és most semmi komolyat nem keresek, persze ha úgy alakul nem vagyok semmi rossz elrontója..mintha lenne valami Tinder kézikönyv és abból másolnák ki. Mondom bocsi nem vagyok naiv 18 éves, akit ezzel be lehet etetni, nyilvánvalóan soha nem lenne ebből komoly kapcsolat, csak kanos vagy xd
Mi lett azzal, hogy elviszem a lányt vacsorázni, randizgatni, virágot viszek neki stb? Hol vannak az ilyen férfiak? Miért mindenki csak dugni akar azonnal?
De szánalmas vergődés ez, kérdező! Klasszikus értékrend? Mi van????
A frigid nők üres dzmája. És pont fordítva, az kell, aki szétteszi, nem az, aki a semmiért virágot meg vacsorát vár.
Ez nagyon fura lesz neked, de számomra meg pont elvinni vacsorázni egy irtó fura dolog.
Én ismerkedéskor olyan dolgokat akarok csinálni, amivel megismerem a másikat, ami például a beszélgetés, amihez nem kell sehova elmenni, elég csak leülni egy padon, valamint a szexelés mert azzal egyrészt szexuálisan megismeritek egymást, másrészt pedig az intim helyzetben könnyebb is beszélgetni bensőségesebb témákról
Na mármost ennélfogva számomra az "elviszlek vacsorázni", meg "veszek virágot" olyan dolgok, hogy én most megveszlek téged kilóra. Ugyanis egy vacsora, olyan mint pl a színház, nem az ismerkedésről szól, hanem magáról a programról, hogy megnézel egy színdarabot, vagy eszel egy jót egy szép helyen. Szóval nem ismerkedsz, hanem megmutatod hogy mennyire menő helyekre tudod hurcolni. Hát elnézést de nekem ez rohadt kiábrándító és nem azért mert csóró vagyok, ugyanis programozó vagyok.
#13:
Ez rendben van, nem kell rögtön éttermekbe menni, vagy moziba.
De az helyes, hogy ráírnak és az első kérdés hogy b@sszunk-e?
Arra miért nem reagál egyetlen egy férfi se?
Kérdező, ha te vacsizni akarsz akkor keress olyat, aki elvisz. Nem más preferenciái döntik el, hogy szerinted milyen egy ideális randi!
Kilókra vásárlásról nem lehet egyébként szó ha egyszer mennek étterembe, vagy többször, de a nő felezi, kifizeti a részét!!!
13 Tiniként sok nő szerint elmegy még a padon ülve ismerkedés, de 20-as, 30-asként személy szerint senkit nem hallottam, akinek ez bejött volna.
Ingyen, megúszós program. Úgy érezném, hogy nem akar/tud azért áldozni, hogy megismerjen.
Mindkettő bukó.
Nyilván nem helyes, ez teljesen egyértelmű, azért is nem reagáltam rá. Ennek is megvan a módja.
Jól van, te így érzed. Én meg úgy érzem hogy egy felszínes picsa aki nem engem akar megismerni, hanem a pénztárcámat...
Eleve ez a kifejezés hogy "áldozni azért hogy megismerjen". Jó hogy nem már órabért kérsz a randizásért
#13:
Szinte tudtam, hogy attól félsz te is, hogy pénzéhes a nő azért, mert vacsorszni, ebédelni szeretne.
Általában egy jó randi óra hosszákat tart, ebből kifolyólag mindkettő éhes lesz és beülnek valahová enni!
Ráadásul tél van, van olyan ember, aki nem bánja, hogy lefagy a hidegben minden tagja és megissza a forralt bort pl. de akit zavar a hideg az inkább melegebb helyet preferálna. Amúgy színházról egy szó se esett úgyhogy nem kéne hozzá kreálni fölöslegesen. Normálisan leírta, hogy szeretne vacsorázni (nem a legdrágább helyen 100%!, mint ahogy te gondolod: "Szóval nem ismerkedsz, hanem megmutatod hogy mennyire menő helyekre tudod hurcolni."). Holott legtöbb esetben a két fél dönti el, hogy hová szeretne menni! Nem az egyik és a másik teljesíti.
Olyan férfit keressen, akinek belefér a vacsora.
Attól még nem anyagias, felszínes, hogy nem szeretné, hogy lefagyjon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!