Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, nektek is 90%-ban ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek is 90%-ban ezt a dumát írják Tinderen a pasik?

Figyelt kérdés

Szinte mindegyik ugyanezt a szöveget nyomja: őszinte leszek, most jöttem ki egy hosszú kapcsolatból és most semmi komolyat nem keresek, persze ha úgy alakul nem vagyok semmi rossz elrontója..mintha lenne valami Tinder kézikönyv és abból másolnák ki. Mondom bocsi nem vagyok naiv 18 éves, akit ezzel be lehet etetni, nyilvánvalóan soha nem lenne ebből komoly kapcsolat, csak kanos vagy xd

Mi lett azzal, hogy elviszem a lányt vacsorázni, randizgatni, virágot viszek neki stb? Hol vannak az ilyen férfiak? Miért mindenki csak dugni akar azonnal?

2023. dec. 18. 09:41
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/92 anonim ***** válasza:
63%

Én pl varrni biztos nem fogok soha, a sütés-főzést, takarítást pedig csak akkor vagyok hajlandó egyedül megcsinálni, ha a párom extra magas életszínvonalat biztosít.

Ha ez nem történik meg és nekem is dolgoznom kell, akkor fele-fele a házimunka.

Azèrt, hogy legyen fedél a fejem fölött és legyen mit enni, nekem nem éri meg cselédkedni. Ahhoz elég sok pénz kellene.

2023. dec. 21. 07:07
 92/92 anonim ***** válasza:
69%
Nyugodj meg! Még néhány év és nem fogsz ilyen ajánlatokat kapni. Cica van eladó.
2023. dec. 23. 06:18
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!