Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem jóképű - kicsit testesebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem jóképű - kicsit testesebb férfinek mennyi pénzt kell keresnie hogy lehessen egy normàl barátnője?

Figyelt kérdés
250 ezer nettó elég lehet hozzá?
2023. okt. 7. 11:39
 71/100 anonim ***** válasza:
69%

Te?????? Főnyeremény??? 🤣🤣🤣 Egy undoritó mocskos féreg vsgy, aki más halálán gúnyolodott!😡 Neked nem való nő! Tanulni nem akarsz, dolgozni nem akarsz jobban fizető munkáért, tenni nem akarsz semmit, de azért a vékony fullos nő az kéne. Termeszetesen ingyen! Nézd már végig a kommenteket! Senki nem ad neked igazat!

Tudod ki a főnyeremény? A férjem! Aki 2 munkahelyen dolgozik, mellette folyamatosan tanul, hogy jobban keressen, közben mindent megtesz értünk, hogy nekünk jobban legyen. Na ő főnyeremény!

A tanulásba meg senki nem halt bele te kétlábon járo redflag!

2023. okt. 8. 08:06
 72/100 anonim ***** válasza:
68%

"Mindezt azért hogy szerinte lehessen egy párkapcsolatom. És keresek 1 milliót ha gyereket is szeretnèk."

Nem miatta kell, hanem HA! párkapcsolatot, meg gyereket akarsz! És igen, ha gyereket is szeretnél, akkor igen, annyit kell keresned, de legalábbis a jelenlegi fizetésed min 2xesét!

2023. okt. 8. 08:08
 73/100 A kérdező kommentje:
Nagyon elvagytok tájolva. 640 ezer Ft? Mennyi ember keres ennyit Magyaroszágon ? A többinek nem lehet parkapcsolata meg családja?
2023. okt. 8. 08:14
 74/100 A kérdező kommentje:

Először is részvétem a férjednek.

Ez a hangnem amit megütsz az még ismeretlenül és interneten is sok. Mi az hogy tanulni nem nem akarok? Jah hogy nektek mindenki fogyatékos aki nem járt egyetemre? Mi az hogy dolgozni nem akarok ? A szüleim halálakor hinyoztam 1-2 hetet azon kívül szabadságon , betegállományban nem voltam mióta dolgozom vagy 14 éve. Jah hogy neked csak az a munka amiért milliókat fizetnek? Értjük …. Valakinek kilóg a bele egy gyárban vagy a bànyàban , vagy tűzoltó és meghal a tűzben de neked az nem munka mert kevés nettó fizetés jár érte. 🤡.

2023. okt. 8. 08:21
 75/100 anonim ***** válasza:
81%

Írtam már másnak is van aki 300at keres...veled se az anyagiak a fő probléma.

Pajzsmirigy, májzsirosodás....attól is lehet hogy nem tudsz fogyni. De ezen is csak példák!

2023. okt. 8. 08:21
 76/100 anonim ***** válasza:
32%

73

Te vagy eltájolva!!!

Tegyük fel, hogy lesz b.nőd. és? Utána? Miből fogod kifizetni pl a randik ktg.ét? Etterem, mozi, benzin stb? Család kérdesbe bele sem megyek!

És de, sokan keresnek minimum ennyit!

Én a te fizetesed 3xosoát keresem, és nem szakadok bele. SSC.ben dolgozom, kintlévőséget kezelek. NINCS diplomám, csak egy másik nyelvtudásom az angol mellett. Előtted is ott a lehetőseg! A férjem keres ennyit, 600at...Most fogunk vállalkozást inditani...Pontosabban ő, de közös néven lesz!

Tanulni kéne, nem vinnyogni, meg a körülmenyeket hibaztatni.

71es voltam

2023. okt. 8. 08:25
 77/100 anonim ***** válasza:
72%

74

Nem én vagyok a kommentelő aki elveszitette a másik felét, de undorito volt a kommented...még, ha nem is gondoltad komolyan.

2023. okt. 8. 08:25
 78/100 anonim ***** válasza:
2023. okt. 8. 08:27
 79/100 anonim ***** válasza:
37%

74

Menj asztalosnak, villanyszerelőnek stb! Mi tart vissza??? Komolyan! Mi? A lustaság!

2023. okt. 8. 08:27
 80/100 anonim ***** válasza:
9%

Te vagy eltájolva 76#

Senkit nem hatnak meg a történeteid. A valóság ugyanis merőben más mint amiket összehordasz

A kérdezőt is megértem: Az elvárás hogy a párkapcsolat feltételeként akkora fizetést határozol meg ami messze meghaladja a magyar átlagot, elég nevetséges dolog.

Te meg azt hordasz össze az életedről amit akarsz, mások életébe akkor sem szólhatsz bele, ha ő erröl kérdést ír ki. Így legalábbis nem. Ez nem motiváló, hanem csak gyalázkodó, de annyi érzés nincs benned hogy ezt felfogd

2023. okt. 8. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!