Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatnám meg, hogy jóképű vagyok-e vagy sem? Ha képet sehova sem merek kitenni magamról.
Voltak már párkapcsolataim, ott azt mondták, hogy jóképű vagyok, de ugye a szerelem van, tehát ha szerelmes az ember, egy háborús övezetre is azt mondja, hogy gyönyörű, tehát a régi kapcsolataimból leszűrt dolgokat nem vehetem és nem szeretném alapul venni.
Soha senkinek nem küldtem képet még, ezért is volt nagyon kevés kapcsolatom eddig, mert az összes "randim" az kép nélkül ment, tehát ők küldtek képet magukról, de én semmit.
Facebookon és a különböző közösségi oldalakon soha nem volt képem kitéve.
Akkor így, hogy kapjak véleményt? Hogy tudjam meg, hogy jóképű vagyok-eb vagy sem?
Már nem vagyok fiatal, 31 éves vagyok, és elkezdett kopaszodni a hajam is, nem tar kopaszsag, hanem még az a talán vállalható szint.
Az alkatom egyáltalán nem férfias, nincs vastag alkarom, vastag bizepszem, vékony vagyok inkább, mint férfiasan jókötésű, tehát nem olyan masszív a testalkatom, mint mondjuk az igazi férfias férfiaknak.
A hajam sötétbarna, vékony hajszálaim vannak, nincs széles állkapcsom, sőt, nagyon vékony állkapcsom van, inkább feminin vonású az arcom, mint maszkulin. Világos barna a szemem, az arcom aránylag szimmetrikus, de az orromban van némi görbeség, ami szerencsére nem annyira durva. Az arcbőröm éresebb egy genetikailag örökölt betegség miatt, az ajkaim viszonylag teltebbek, és mondhatni, hogy a szám nem széles, hanem talán pont közepes.
Van némi borostam, de sajnos egyáltalán nem az a férfias, sűrű, erős borosta, az egyik oldalon hiányos, a másik oldalon pedig kicsivel dúsabb.
Csatolok egy rajzolt képet, hátha az jobban segít abban, hogy véleményt mondjatok rólam.
Próbáltam rajzolni magamról három képet, három különböző stílusban, de tudom, hogy nagyon bénák lettek.
Nem vagyok troll.
Eléggé durván megsérült az a maradék önbizalmam ami volt, bár egyáltalán nem volt sok.
Kb 7 hónappal ezelőtt kiderült, hogy megcsalt a volt barátnőm egy olyan pasival aki a szöges ellentétem. Azóta kb egy torz szörnynek érzem magam. És lehet, hogy tényleg csúnya vagyok és évekig abban éltem, hogy átlagos, talán 1 mikrometerrel átlag feletti vagyok, de ez már megdőlt bennem.
Tényleg jó lenne ha tudnék/mernék képet kitenni magamról. Talán egonovelesnek jó lenne, mert ennél lejjebb már nincs amúgy, szóval ha azt írnák, hogy tényleg csúnya vagyok....szóval lejjebb már nem tudnék süllyedni. Tehát innen már csak feljebb van.
Nem vagy jóképű. Nincs széles állkapcsod és 31 évesen más kopaszodsz. A hiányos borosta pedig betegességet sugall (mert a szőr ritkásan nő és ezt az emberek nem egészségesnek érzékelik, akár a hajon, akár az arcszőrzeten.) Átlagos, vagy inkább valamivel átlag alatti lehetsz, de igazából ha átlagos vagy sem túl jó, mert a legeslegtöbb nő az átlagost nem látja vonzónak.
És igen, ezt baromi nehéz elfogadni. A legeslegtöbb ember szeret magára átlag felettiként gondolni, akkor is, ha amúgy rohadtul nem az. Igen komoly önismeret és őszinteség kell ahhoz, hogy beismerd te nem vagy átlag feletti kinézetű, max. átlagos, de ugye az átlagos sem tetszik a legtöbb nőnek. Szóval ha ezen végigmész és elfogadod ezt magaddal kapcsolatban, akkor le a kalappal előtted, mert meg merted csinálni azt a lelki folyamatot, amire a legtöbb ember képtelen. (Hogy elismerje saját magáról saját magának, hogy ő átlagos vagy akár átlag alatti.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!