Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Honnan tudhatnám meg, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatnám meg, hogy jóképű vagyok-e vagy sem? Ha képet sehova sem merek kitenni magamról.

Figyelt kérdés

Voltak már párkapcsolataim, ott azt mondták, hogy jóképű vagyok, de ugye a szerelem van, tehát ha szerelmes az ember, egy háborús övezetre is azt mondja, hogy gyönyörű, tehát a régi kapcsolataimból leszűrt dolgokat nem vehetem és nem szeretném alapul venni.

Soha senkinek nem küldtem képet még, ezért is volt nagyon kevés kapcsolatom eddig, mert az összes "randim" az kép nélkül ment, tehát ők küldtek képet magukról, de én semmit.

Facebookon és a különböző közösségi oldalakon soha nem volt képem kitéve.

Akkor így, hogy kapjak véleményt? Hogy tudjam meg, hogy jóképű vagyok-eb vagy sem?

Már nem vagyok fiatal, 31 éves vagyok, és elkezdett kopaszodni a hajam is, nem tar kopaszsag, hanem még az a talán vállalható szint.

Az alkatom egyáltalán nem férfias, nincs vastag alkarom, vastag bizepszem, vékony vagyok inkább, mint férfiasan jókötésű, tehát nem olyan masszív a testalkatom, mint mondjuk az igazi férfias férfiaknak.

A hajam sötétbarna, vékony hajszálaim vannak, nincs széles állkapcsom, sőt, nagyon vékony állkapcsom van, inkább feminin vonású az arcom, mint maszkulin. Világos barna a szemem, az arcom aránylag szimmetrikus, de az orromban van némi görbeség, ami szerencsére nem annyira durva. Az arcbőröm éresebb egy genetikailag örökölt betegség miatt, az ajkaim viszonylag teltebbek, és mondhatni, hogy a szám nem széles, hanem talán pont közepes.

Van némi borostam, de sajnos egyáltalán nem az a férfias, sűrű, erős borosta, az egyik oldalon hiányos, a másik oldalon pedig kicsivel dúsabb.

Csatolok egy rajzolt képet, hátha az jobban segít abban, hogy véleményt mondjatok rólam.

Próbáltam rajzolni magamról három képet, három különböző stílusban, de tudom, hogy nagyon bénák lettek.

[link]

2023. aug. 20. 11:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Széles áll: Chris Hemsworth, Tom Cruise, Johnny Depp, Hugh Jackman, Brad Pitt, Robert Deniro, George Clooney, Chris Evans, Bruce Willis, Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Zac Effron, Christian Bale

Keskeny/kis állúak: Michael Cera, Nick Cage, Edward Norton, Adam Driver,

2023. aug. 20. 18:56
 12/17 A kérdező kommentje:

Általánosban a suli legcsunyább, és legszebb lánya volt belém valamilyen téren szerelmes. Tehát itt is a két véglet volt.

Tömegközlekedésen nem igazán néznek meg...vagy megnéznek? Néha látom, hogy néznek, de brutálisan rosszul veszem a jeleket, de tényleg nem értem ezt a nézés dolgot. Mindig azt hiszem, hogy azért néznek mert csúnya vagyok.

Pl általánosban, volt egy pillanat amikor az a "szép" lány úgymond belépett az intim szférámba, megakart csókolni, de kb pár éve jöttem rá erre, de csak úgy, hogy egy lány ismerősömnek meséltem a sztorit, ő pedig mondta, hogy azért lépett olyan közel hozzám mert minden bizonnyal akart tőlem valamit....jó e 8.-ban történt, de kb ez az egy olyan dolog van amit így feltudok hozni.

Talán még az, amikor a volt barátnőm barátnői mondták a volt barátnőmnek, hogy "jóképű vőlegényed lesz, ha eljuttok odáig".

Bár ezt sem vehetem alapul, mert egy barátnő a másik barátnőnek csak nem mond rosszat a párjáról.

Mondjuk az a bizonyos lány ismerősöm mindig azt mondja, hogy jóképű vagyok, de ezt sem vehetem alapul, mivel ő meg a barátom, szóval biztos nem mondana olyat, hogy csúnya vagyok.

És azt sem vehetem alapul, hogy kb minden ilyen "randim", ahol találkoztam lánnyal, abból mind kapcsolat lett, de biztonsági játékot játszottam, írásban felepitettem az érzelmeket, több hétig, hónapig így talalkozasnal meg már volt egy alap érzelem mindkét fél részéről.

Még iyen talán az, amikor pár éve egy ilyen randibol az lett, hogy nekem nem jött be a lány, ő pedig mondta és később írta is, hogy "te nekem nagyon bejössz". De ezt sem vehetem alapul, mert pszichésen nem volt tiszta az a lány.

A legrissebb ilyen "elmenyem" a szomszéd nő volt, átkellett mennem hozzá, babrálni valamit a telefonján és ahogy mutatta a telefonon a dolgokat a melle odaert hozzám, tehát végig kb éreztem a mellét. És itt jön az, hogy nem ismerem fel a jeleket, ezt én egy egyszerű dolognak tudtam be, hogy minden bizonnyal, mivel nincsenek nagy mellei, sőt egészen kicsik és szerintem azok a nők akiknek kicsi mellük van azok nem is tekintik mellnek, tehát biztos ezért nem zavarta, hogy odanyomta hozzám.

Visszagondolva minden "jelet" annak tudok be, hogy csúnya vagyok, azért néz, ha épp néz egy lány, mert biztos azon gondolkodik, hogy szűz vagyok e, hogy egy ilyen ocsmány férfi mint én, hogy tudja elérni, hogy egy lány szexuálisan megkívánja...vagyis megkívánjon.

Jó, ezt én is látom, hogy ez durva már, de a megcsalás előtt ennyire borulátó nem voltam azért mint most magammal szemben.

2023. aug. 20. 19:45
 13/17 anonim ***** válasza:
Edward Norton, legjobb :)
2023. aug. 20. 21:51
 14/17 anonim ***** válasza:
A 12-s válaszodra: ezek alapján szerintem nagyon valószínű, hogy tényleg jóképű vagy
2023. aug. 20. 22:07
 15/17 anonim ***** válasza:

13. Igen, a híres, befolyásos, magas státuszú és gazdag színészek nagyon jó példái annak, hogy mi vár a hozzájuk hasonló kinézetű átlag férfiakra. Ja nem. Kár felhozni, hogy x vagy y híresség se férfiszépség, de sikeres a nőknél. A kinézet (vagy hiánya) mellett pont azokkal a dolgokkal rendelkezik, amit a nők még vonzónak tartanak.

Kérdező, őszinte választ ahogy a valóságban, úgy itt sem kapsz a legtöbbektől. Hiába anonim az oldal, mindenki magának és másoknak akar tetszelegni, megfelelni ahelyett, hogy kimondana kemény igazságokat, amik lehet nem tetszenének egy kérdezőnek, vagy a többi válaszolónak. Nem sokat tudunk rólad, de ezek alapján, hogy megcsaltak, hogy 31 évesen kopaszodsz, hogy gyenge az állkapcsod és hiányos az arcszőrzeted, nem vagy jóképű. És ezt nem bántásból mondom neked, hanem mert őszinte akarok lenni veled és hiszek abban, hogy őszinteséggel vagyok a legkorrektebb veled, nem úgy, hogy lájkokat akarok gyűjteni magamnak és világ csúnyájaként (nem mondom, hogy az vagy) is a szemedbe hazudnám, hogy ne add fel, jól nézel ki, csak hogy jobban érezzem magam és te se haragudj meg esetleg rám.

2023. aug. 20. 22:27
 16/17 anonim ***** válasza:
A rajzaid alapján te egy szívtipró vagy.
2023. aug. 21. 00:39
 17/17 anonim ***** válasza:

"mivel nincsenek nagy mellei, sőt egészen kicsik és szerintem azok a nők akiknek kicsi mellük van azok nem is tekintik mellnek, tehát biztos ezért nem zavarta, hogy odanyomta hozzám."

Ezen így visszaolvasva szerintem mêg te is röhögsz, hogy mekkora hülyeség. :D

2023. aug. 21. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!