Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem jóképű - kicsit testesebb férfinek mennyi pénzt kell keresnie hogy lehessen egy normàl barátnője?
Hàt úgy kb. Főnyeremény vagyok! Nem tudjàtok mit hagytok ki! 😒
Létezik férfi megfelelője is. Google a barátod ha ennyire hitetlenkedsz. Én is onnan másoltam a fentebb írt szöveget! És mind igaz is rám.
"Csak abból indultam ki hogy neki szaros egy sofőri munka."🤦🏻♀️
De mit lovagolsz ezen. Idezőjel ott van és 2szor írom le, hogy én is buszvezető voltam 5 évig! Neked ebből az jön le hogy lenézem őket hát oké.
Én aztán az ég világon nem küldelek sehova.
Saját magad nem tudod konkrétan mi a bajod...doki mondta (akkor tudnod kéne a pontos megnevezését) vagy a Google barátod állapította meg? 😆
Nem ! valóban csak találgatok az indokolatlan elhízásom kapcsán. Hamarosan rá szánom magam egy kisvizsgáltatásra. Sokáig próbáltam önmagam megoldani, diétás étkezéssel, rendszeres edzésekkel. De valami nem stimmel. De ez most nem lényeg!
Buszos; azért zavar amit irtàl mert az apám sokáig sofőrként dolgozott. És egyszer az egyik munkahelyemen az igazgató ismerte az öreget a múltból. És mikor ott kérdezték róla akkor lekezelően nyilatkozott apámról “hogy ismeri de az csak egy sofőr”. Pedig most nem megyek bele de ő egy 15000 fős egykori cégnek az elnöki személyi sofőrje volt. És később volt vezető beosztásban is egy cégnél… szóval nem csak egy sima gépkocsivezető volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!