Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem jóképű - kicsit testesebb férfinek mennyi pénzt kell keresnie hogy lehessen egy normàl barátnője?
37 vagyok. Semmi baj a stílusommal. Nekem volt/ van normális kapcsolatom, barátaim, életem. Fáj az igazság elhiszem.
"Szóval szerinte az összes sofőrként dolgozó személy csak egy “szaros” lenézett munkás."
Benézted 😆, buszoztam 5 évet.
Villanyszerelő jobban keres mint te, legetsz te is vállalkozó.
Halálba hajszolna😅. Hát nekem is ment pár évig meg nem egy ismerősömnek. Kitartást kell!
Miattam nem kell csinálnod semmit. Nem az én bajom.
Én sose voltam szállásos munkán, ingaztam az elején másfél órát melóba!
Nem kötelező semmi. Ki írta?
Másnak is van családja, kutyája, barátai mégis kibír pl 2 évet.
Nem tetszik Ausztria meg a német...menyj Angliába.
"Azt nem írta férjezett e, de nekem az jön le hogy egyedül neveli a gyerekét! Mi lehet akkor?"
Nem sok közöd van hozzá. Lányom apjával 6 évig voltam, lehet te csak becsúsztál... Azóta volt egy 5 éves kapcsolatom, tavaly halt meg párom!
Ja és nem kell kedvelned😅, kedvelnek elegen, köszi.
Neked aki leír pár tanácsot/ötletet az okoskodik? Oké.
Nekem ilyen ember nem kell havernak se...általában aki ilyen az lehúzza a másikat is az életről.
Most bunkó voltam? Lehet...ami jár.
A te életed, csinálsz amit akarsz amúgy meg.
53
Távol álljon tőlem hogy ezzel bántsalak. De hogy halt meg a párod? 3 munkahelyre küldted plusz iskolába tovább képzésre? És vasvillával vartad az ajtóban hogy hozza állandóan a pénzt? És halálba hajszoltad? Vagy baleset , betegség , idős volt ?
Nem gúnyolódtam. Csak abból indultam ki hogy neki szaros egy sofőri munka. Az hogy én 320 ezret keresek, önállóan egyedül élek 6 éve, 2 szakmám , érettségim , okj tanfolyamaim vannak. És küldene külföldre , egyetemre , nyelv vizsgákra (min 2 re ) , fogyjak le PCOS mellett. Mindezt azért hogy szerinte lehessen egy párkapcsolatom. És keresek 1 milliót ha gyereket is szeretnèk.
Na ehhez aztán kvára semmi közöd te fsz! És te beszélsz jellemről? 😅 De szánalmas.
36 évesen halt egy hülye miatt.
Nem egy életképtelen görcs volt, mint Te.
" fogyjak le PCOS mellett"
Nem férfi vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!