Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem jóképű - kicsit testesebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem jóképű - kicsit testesebb férfinek mennyi pénzt kell keresnie hogy lehessen egy normàl barátnője?

Figyelt kérdés
250 ezer nettó elég lehet hozzá?
2023. okt. 7. 11:39
 31/100 A kérdező kommentje:

Már írtam hogy nem 250 et keresek. Az csak a kérdéshez kellett mint példa.

Van 2 szakmám és pár okj tanfolyamon. Messze van az asztalos munkától. Most ezért szarakodjak megtanulni valami mást? Egy ikeás cuccot sem könnyen rakok össze.

2023. okt. 7. 13:13
 32/100 anonim ***** válasza:
78%

31

"Nem a szorgalom hiányával van a gond"

🤣🤣🤣🤣

"Most ezért szarakodjak megtanulni valami mást? "

2023. okt. 7. 13:15
 33/100 A kérdező kommentje:

#3o

Jogositvanyom sincsen.

423 ezer ne röhögtess! Lehet nekem előrelépés lenne ha 100 ezerrel többem lenne havonta. De olvasd vissza a válaszokat! 1 millió alatt családot nem alakítanának velem. Akkor mi a 430 ? 🤣👍🏻

2023. okt. 7. 13:16
 34/100 anonim ***** válasza:
23%

Ne a 637-tel számolj ember. Azt max hosszú évek után ha te leszel a Jolly Joker akit raknak ide-oda, őt túlóráztatják állandóan, sosem beteg, benyal mindenkinek és befogja a pofáját ha valami nem tetszik, na akkor számolj vele.

Szóval nettó 337ezer Ft-ot fizető melót linkeltél be, és ez túlórával, műszakpótlékkal, szombatozással ennyi. :D Szánalmas.

2023. okt. 7. 13:17
 35/100 anonim ***** válasza:
24%

"Szóval nettó 337ezer Ft-ot fizető melót linkeltél be, és ez túlórával, műszakpótlékkal, szombatozással ennyi. :D Szánalmas."

Hasonló munkakörben dolgozom

Megerősítem hogy nagyüzemben megy a hazudozás a hirdetéseknél, nálunk gyakran röhögünk a cégünk álláshirdetését olvasva.

Nálunk például magasabb az alapbér (ami a lényeg) mint a linkelt hirdetésben, és még sincs a nettó 350 sem. Túlóra nélkül csak átlagos bónuszal (amit vagy kapsz vagy akár nem) 320 amivel számolni lehet (táppénz zéró!). Túlórával is alig lehetséges 400 felett hazavinni, adómentesség nélkül. És akkor meg kell szakadj a melóban.

Szóval azért ne vegyük alapnak ezeket az álláshirdetéseket

2023. okt. 7. 13:45
 36/100 anonim ***** válasza:
78%

33

Ha nincs jogsid, hogy akarsz gyereket?????

2023. okt. 7. 13:53
 37/100 anonim ***** válasza:
81%

Pl egy "szaros" buszvezető is keres 400at ...ja hogy B jogsi sincs.

Villanyszerelő is jól keres pl.

Tudod suli mellett is lehet dolgozni és 2 munkahelyre is belehet menni egy jó ideig, hogy legyen valamid. (Tanárok, tűzoltók, rendőrök százai vannak kapcsolatban és van soknak családja mellesleg).

Fogyni is lehet, kaja, edzés ha nem megy akkor doki!

Jellemdet se ártana fejleszteni. Persze ez mind mind kemény munka. Lusta vagy és ilyen apa nem kell egy gyereknek.

A nyelv is...én alig beszéltem kimentem Ausztriába, ott hamar megtanulsz pl németül.

Emlegetett volna menni 2 évig pl szállásos melóra is.

Mindenre van kifogás persze, az könyebb meg sajnálni magad.

Én gyerek mellett csináltam sokmindent korlátozva is voltam a gyerek miatt, mégis felépítettem az életemet és lányomnak is megvan mindene.

Egy Ikeás bútor még énis összerakok nő létemre...😌

2023. okt. 7. 13:58
 38/100 A kérdező kommentje:

Stílus maga az ember. És így internetről nagyon kellemetlen ember vagy. Hogy bírják a férfiak veled?

2023. okt. 7. 14:47
 39/100 anonim ***** válasza:
68%

38

Ezerszer többe nézi mindenki, mint teged!! Hát mit képzelsz te? A kifogasokat gyartod ahelyett, hogy tennél valamit azert, hogy jobb legyen!

2023. okt. 7. 15:30
 40/100 anonim ***** válasza:
62%
#38 ugyan mi a gond a 37-es stílusával? Inkább a tiéd az, ami problémás. A bunkó személyeskedés az megy, ha a tanulásba és a fogyókúrába fektetnél inkább energiát, többre vinnéd.
2023. okt. 7. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!