Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem jóképű - kicsit testesebb férfinek mennyi pénzt kell keresnie hogy lehessen egy normàl barátnője?
20
Pontosan!
Kérdező! Angolul alap lenne tudni! Te tulajdonképpen, a semmire akarsz nőt, csaladot gyereket, 😵 És fel vagy háborodva, mert a nőknek ez nem kell. Az ismerettsegi körömben, a legrosszabbul kereső baratnömnek is megvan a 450 netto. 250ből mit akarsz?
Angol is érettségi tantárgy volt. De mint tudjuk elég kb 10 mondatot elgagyogni. Azóta sincs több érzékem hozzá. Kiejtesem nevetséges. Nem erőltetem ami nem megy. Közepes tanuló voltam és őszintén nekem mindig kínlódás volt az iskola meg a tanulás. És csóró családból vagyok. 3 testvérem van és egyik sem járt egyetemre. A szüleink 20 évnél tovább egyikünket se tartották volna ingyen.
Az a nagy helyzet hogy itt nem a szorgalom hiánya áll fent. Én nekem tök mindegy mi a munka ha többet fizetnének érte. Sírt is ásnék vagy lókakit is szednék. A probléma az hogy nincsenek lehetőségek. Vannak jól fizető állások de oda szakirányú képzetségnél nem lehet felvételt nyerni. El hihetitek az oldal panaszkodó átlag melós sikertelen férfiakat sem az zavarja hogy oda írjatok hogy rajtengedély az ismerkedéshez a 800 ezer nettó. Hanem az hogy tisztességesen dolgozó vagy dolgozni vágyó férfi nem tud ennyit keresni sehol. Azaz hiába szeretnék megteremteni ami kellene > nem tudják.
Elnézve hogy manapság már minden fiatal diplomás… lehet 15 éve még nehezebb volt.
Jelenleg a munkaerőpiacon az a probléma hogy lassan egy takarítónőnek is diploma kell. Anno az emberek 70% csinált egy szakmát és elkezdett dolgozni. Miután ez már kevés volt bekerülni egy munkahelyre (tudom mert 2006 ban egy gyári melóhoz is kellett az érettségim) divat lett hogy érettségi is kell vagy nem lesz munkahely. Manapság meg mi van ? Diploma és nyelvismeretek vagy nem kaphatsz 350 ezernél jobban fizető állást.
# 27
Nem nettó bér annyi… 🤣👍🏻 pancser
26
Miért nem csinálsz akkor szakmat! Beéoitett gardrobra, most fizettünk ki az asztalosnak 1M ft.ot (4mx220 magas) 2 nap alatt megvolt vele. Lehet számolni, hogy akkor mennyot keres havonta. A ferjem 1M.ot keres havonta, en 500at, és még igy is nagyon max 2 gyereket merünk bevallalni! Ha 250 ezrerre akarsz gyereket, vagy te eszel vagy a gyerek. Ezt egyik nő sem akarja. Es akkor bele sem mentem abba, hogy most fogok szülni, magán klinikán. De 1.3 M.ft CSAK!!! a szüles magam meg még 200 a vizsgálatok, mert az allamiban jóeséllyel megdöglök..de minimum valami kórházi fertőzéssel távozom.
Pancserkém, 637e brt, vagyis 423605 netto!
Kifogás, kifogas hatan!
(Ha bruttot latsz, mindig szorozd 0.665el, es megkapod a nettot, pancserkém 🤭😏😏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!