Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem jóképű - kicsit testesebb férfinek mennyi pénzt kell keresnie hogy lehessen egy normàl barátnője?
Miben vagyok jobb? Mi ez valami verseny? 😒
Nem tudsz válaszolni?
Nem az, hogy verseny, vagy nem verseny. Csak vannak nálad sokkal vonzóbb férfiak. Ha te "normál" barátnőt szeretnél, akkor pedig meg kellene tudnod mondani, mit tudnál nyújtani annak a normál nőnek. Miért kellene, hogy téged válasszon párjának, és ne egy sokkal jobb pasit.
Te nem választ vársz csak kötekedni akarsz. Minden embernek más a szép más a jó. Most írok valamit az lehet számodra borzalom. Egy másiknak meg total pozitív dolog lenne. Én mindig az emberséget, személyiséget veszem előbbre. Magamnàl és bárki idegen emberen is ezt nézem leginkább. Kedves vagyok az idős emberekkel. Voltak (vannak) olyan barátaim , munkatársak , rokonok akiknek az értékrendje hasonló az enyémhez. Szóval ha jön egy új kolléga aki pl dagadt (mindegy hogy nő vagy férfi) nem az az első gondolatom hogy ez egy vesztes lúzer. Ha jópofa vagy tanult ember és van közös téma pl : zene , filmek , történelem , háborúk stb akkor tök jól eltudok velük lenni. De ugyanez ha egy balesetben elvesztette egy végtagját, kerekesszékben van , megégett , törpe növésű , szegény csóró…. Nekem ezektől nem lesz azonnal kevesebb értékű ember.
Most azért nem leszek bunkó ember mert pl az átlag nőket (meg a vékonyakat ) tartom szexuálisan vonzónak > esetleges partnernek.
94
De igen, választ várok, csak képtelen vagy adni. :)
Sehol nem írtam, hogy számomra emberileg kevesebb lenne az aki kövér/csúnya, ameddig nem párkapcsolati szempontból nézzük, addig én is tudom teli torokból hirdetni, hogy a személyiség a legfontosabb kincs, ahogy te is teszed. Én is csak úgy vagyok, mint te: csak a nem elhízott, jól kinéző férfiakat tekintem szexuálisan vonzónak. Emberileg tudok tisztelni olyat, aki nem vonz szexuálisan, de pl. értelmes és jól el tudunk beszélgetni. De nem erről volt szó, ez csak a te rizsád.
"Most azért nem leszek bunkó ember mert pl az átlag nőket (meg a vékonyakat ) tartom szexuálisan vonzónak > esetleges partnernek."
Ők meg az átlagos pasikat. Nem téged. ROhadt jók vagytok! Ti magatoknál sokkal jobb nőt akartok, aztán még ránk mondjátok, hogy felül akarunk választani.
Esetleg egy duci, nem szép arcú, keveset kereső nőnek jó leszel.
Sok hülyeséget olvastam ma is - ahogy mindig - de ez mindent visz. A férfi akinek policisztás ovárium szindrómája van 😳😵💫
Jár a Darwin díj 🏆🥂
Atyagatya 🤣🤣🤣🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!