Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy okos intelligens és jóképű 35 éves pasi évek óta egyedül van akkor vele van a baj?
Figyelt kérdés
Intelligens, tanult, több diplomás, jó humorú beszélgetőtárs, jóképű és kedves. Mi lehet a baj vele? 5 éve van egyedül, mióta a barátnője elhagyta, nem talált senkit, aki lett volna azok nem olyan stílusúak voltak, nem volt bennük közös semmi. Kissé depis és szorongós. Munkatársamról van szó, a nők a munkahelyen imádják. A fiataloknak bejövős az idősebbek is olvadoznak érte. Én is szívesen beszélgetek vele, jóban vagyunk. Nekem van párom, de eljátszottam a gondolattal, ha szingli lennék, akkor igencsak tetszene. Sokszor úgy érzem, ő is szeretné ha több lenne köztünk mint barátság. De én szeretem a párom, nem akarom megcsalni, meg olyan megérzésem is van, hogy talán valami nem stimmel ezzel a sráccal. Ha minden nőnek ennyire bejön, akkor miért nincs már valakije?2023. szept. 21. 21:13
1/14 anonim válasza:
Minek vegyek tehenet, mikor a boltban bármikor kapok friss tejet és húst?
2/14 anonim válasza:
Hát szerintem nem jóképű, csak szerinted.
4/14 A kérdező kommentje:
Hát elég lányos stílusú...
Ja nem szerintem jóképű hanem a többiek szerint de ez ugye relatív.
Amúgy ő szenved attól, hogy miért nincs már valakije, engem ezzel traktál, sokszor panaszkodik, hogy miért nem talál már magának megfelelő társat mert a vele egyidősöknek már mind családja van, neki mikor lesz már stb.
2023. szept. 21. 21:25
5/14 anonim válasza:
rájött, hogy egyedül is tud élni, nem kell mellé senki.
7/14 anonim válasza:
Túl válogatós vagy otthon ülve várja, hogy beröppenjen a megfelelő nő az ablakon.
8/14 anonim válasza:
Tegyük fel, hogy minden igaz amit leírtál róla és mellette ő egy mai, úgynevezett "modern" férfi, aki nem szeretne családot. Miért is akarna egy nőt az életébe?
9/14 anonim válasza:
Munkahelyen csak egy felszínt látsz belőle. Lehet emberileg egyáltalán nem olyan nagy szám, mint amilyennek tűnik. Vagy neki nem elég jó senki, vagy nem akar komolyat stb.
10/14 anonim válasza:
Nincs esélye még a teheneknél/bálnáknál sem. Azért van egyedül, miért? Egyedül a top CHAD-eknek van esélye manapság, vagy TOP-CHAD vagy vagy GIGA-CHAD, vagy tele vagy pénzzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!