Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek olyan nőket, akik szépek, intelligensek - mégis 35-40 éves korukra is kapcsolat nélkül, egyedül maradtak? Mi lehet ennek az oka?
ha arra gondolsz, hogy sose volt még senkijük, akkor tényleg gáz, és az oka vagy összeférhetetlenség, vagy igénytelenség, vagy önbizalomhiány lehet.
aki viszont most épp nincs együtt senkivel, de volt komoly kapcsolata, vagy több is, azt nem úgy fogalmaznám meg, hogy "magukra maradtak."
hiszen találhatnak még párt, ellenben ezután a kor után is jócskán mennek tönkre kapcsolatok. szóval nincs olyan, hogy 35 évesen kifújhatod magad, és már bombabiztos a háttered.
Nagynéném lassan 50, de még úgy néz ki, mint egy 35-40-es, nagyon jó karban van tartva... 2-3 évnél hosszabb kapcsolata soha nem volt, viszont volt már rengeteg...
Ő úgy szokott fogalmazni, hogy ő egy karrierista ribizli :)
Csak annyit róla, hogy még 2008 előtt vett fel egy deviza alapú hitelt, aminek jelenleg havi fél milla felett van a törlesztő részlete és különösebb megeröltetés nélkül fizeti... több cégnél is felső vezető...
25-30 as pasikkal szokott játszadozni.
Kicsit szerintem hasonlít a 10-15 évvel ezelőtti Madonnára
Ismerek, és ott szerintem az az oka, hogy nagyon zárkózott a lány és válogatós is. Voltak udvarlói, de senki nem volt jó neki.
A másik meg a nagynéném, de ő már 50 éves múlt, viszont neki sosem volt párkapcsolata (hosszabb). Neki azért nincs, mert igazából a munkájának él elég komoly szinten (orvos).
Igen, magamat. egyedül élek. Nem de bányarém sem. 3 diplomám van. 40 éves vagyok, egyedül élek . Az oka egyszerü : Így jó nekem ! Voltam egyszer házas, nem tetszett.
A kollégáim, ismerőseim itt sajnálkoznak, hogy nincs senkim... Közben nem tudják kivel, mivel töltóttem az estét. Meg itt ajánlgatják nekem, hogy fogadjak örökbe egy babát, segítenek mindenben. Még nem említettem nekik, hogy két gyereket vetettem, egyiket csak két évvel ezelőtt
;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!