Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek olyan nőket, akik szépek, intelligensek - mégis 35-40 éves korukra is kapcsolat nélkül, egyedül maradtak? Mi lehet ennek az oka?
Egy hosszabb kapcsolat, ami lefoglalja huszonévesen, mégis véget ér és már kész is a 30+-os egyedülálló nő, akármilyen szép és okos is.
30-on túl ismerkedni is nehezebb már, meg megrögzöttebb szokásai is vannak az embernek, meg ha volt már egy meghatározó kapcsolat, akkor egy részük tényleg nem adja "alább" - meg továbblépni is időbe telik. És valóban jobb egyedül, mint egy rossz kapcsolatban.
Nem ismerek ilyen csodálatos Hölgyeket!
De itt az alkalom az ismerkedésre!
:-)
Van aki nagyon önbizalomhiányos, nem csak férfiakat illetően, hanem eleve nem egy társasági személy, nehezen ismerkedik bárkivel, mindegy férfi vagy nő.
Van aki meg egyszerűen túl zárkózott. Nem jön be neki ez a tipikus 21 századi pörgés, ágyból ágyba, barátság extrákkal és a többi sz@rság, így inkább van egyedül, mondhatni bezárkózott. Mondjuk valahol iagaz van. Nehéz manapság haosnló mentalitású párt találni az embernek, főleg ha kicsit ki is lóg a sorrból. Nem olyan extroveltált, vagy túl bizalmatlan.
Ti akik azzal jöttök, hogy egy intelligens nő nem adja lejjebb, vagy senki nem elég jó nekik...
Ti voltatok már szerelmesek? Mert ha szerelmes vagy, akkor rohadtul nrm nézed, hogy a másiknak mennyivel van kevesebb végzrttsége vagy stb stb... A karrierista nőknek nem azért nincs kapcsolatuk, mert senki nem felel meg nekik, hanem egyszerűen nem fér bele az életükbe egy kapcsolat.
10,
morbid, hogy az abortusz mellé kacsintasz. nem vagyok megrögzött magzatvédő, nekem is volt abortuszom, és helyesnek tartom utólag, hogy nem tartottam meg a gyereket.
de annyira büszkének tűnsz arra, hogy nincsen szükséged senkire és semmire magadon kívül, hogy számomra a hozzászólásod hiteltelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!