Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet az, hogy egy nő - a kívülállók szerint egyértelműen - intelligens és szép, mégis harmincon túl egyedül él?
Egyáltalán nem biztos, hogy olyan értékrend szerint él, hogy ez lenne a célja.
Rengetegen döntenek úgy, hogy nem alakítanak ki hosszútávú kapcsolatot.
Egyszerűen nincs rá szükségük.
Vagy lehet, hogy túl válogatós.
Egy ostoba tramplinak is vannak sokszor olyan igényei, hogy leesik az ember álla. Simán lehet, hogy nincs a világon az a férfi, aki neki megfelelne, vagy ha mégis, az meg nem áll vele szóba.
Vagy csak egyszerűen nem úgy hozta az élet.
Lehetséges, hogy van annyi esze, hogy nem jön össze az első férfival, akihez vonzódik.
Mert sajnos a legtöbb embernél ez így megy...
Arra még nem gondoltál hogy egyszerűen nincs rá szüksége és ez nem függ a "okos, csinos, nem kiállhatatlan a természete "-töl.
Neki nem kell, hiszed v sem de vannak ilyen emberek.
Én is ilyen vagyok sőt nekem is ilyen egy rokonom és köszöni megvan.
Ennyi erővel a ronda, buta, dagadt embereknek se lenne kapcsolta de mégis van.
Okoknak meg kb
Nem akar kompromisszumot kötni, már kialakultak X szokásai amin nem akar változtatni . Magára költené a pénzét, idejét. Nem akar mit miért-eset játszani.
Fiatalból is rengeteg ilyen van, nézd meg a videót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!