Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem jóképű - kicsit testesebb férfinek mennyi pénzt kell keresnie hogy lehessen egy normàl barátnője?
Na, meg aztán mi van, ha a nőt kirúgják, miután visszamegy a babázásból?Akkor éhenhalnak 1 hónap alatt?
Amíg csak gyedet kap a nő?
Ha egy férfi keres 250 et (amúgy én 320 at) akkor egy 251 ezret kereső nőnek már nem lesz jó a férfi? Vagy hogy van ez? Nem vagyok ronda annyira. A pocak és a toka ront rajtam. De én se szépségverseny királynőt keresek. Van 2 szakmám és érettségi. 25 helyre küldtem be az életrajzom és mindenhova a egyetemi végzettség vagy használható nyelvvizsgák kellenének. Ezekkel nem rendelkezem. Bármilyen munkát elvállalnék amit eltudok végezni és jobban fizetne. De nincs ilyen. Nincs olyan ami csak 400 at fizet (Budapestről van szó) és nem kell neki a fentebb írtak.
Volt már de 26 évesen még másképp gondolkozik az ember. Szerintem nem vagyok elkesve! Én mikor születtem akkor apu 40 éves volt.
Hogyan hol milyen munkakörben ? Ugye nem valami kínai ,orosz stb tolmács vagy?
17
Beszerző vagyok egy multinál. Van felvétel. Egy nyelvet kérnek. (Az angolon felül persze, de az ugye alap)
Naugye. Szóval 2 idegen nyelvet jó beszélő…. Fentebb írtam hogy nekem ilyenek nincsenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!