Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem jóképű - kicsit testesebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem jóképű - kicsit testesebb férfinek mennyi pénzt kell keresnie hogy lehessen egy normàl barátnője?

Figyelt kérdés
250 ezer nettó elég lehet hozzá?
2023. okt. 7. 11:39
 41/100 anonim ***** válasza:
70%

38

Ne haragudj, de minrosszat.írt mégis??????

Leírta neked normálisan, hogy mit kéne csinálnod, hogy többet keress!

Ő dolgozik, tanul, gyerek mellett csinált sokmindent! Sok férfi boldog lenne egy ilyen nővel!!! Te meg gyártod a kifogásokat! Keress egy hajléjtalan nőt. Az a te szinted. Maximum. Abbol is az igénytelen

2023. okt. 7. 15:40
 42/100 anonim ***** válasza:
78%

Őszinte leszek, 430 nettot keresek, alberletben lakom es alig jovok ki. Olyannal nem kezdenek ki aki 350 alstt van. Ha hiperhelyes akkor sem. Edzesre, rezsire, kajara, havi 1szorakozasra koltok. Illetve felreteszek nyugdijra, sajat lakasra. Kb 100zal tobb kene hogy jobban kijojjek. Es az eletszinvonalat nem fogom alabbhagyni pasi kedveert

A masik odlalrol pedig szamomra a dagik nem vonzok. Tehat ha gazdag, akkor sem jonnek vele ossze ha nem erzem a szexualitas szintjen a kapcsolodast. Ahoz meg kell hogy a teste vonzzon

2023. okt. 7. 16:09
 43/100 A kérdező kommentje:

Utolsó három hogy kiakadt. 🤣

Talán nem dönthettem ki szimpatikus vagy sem? És én nem írtam sértő jellemzőt - csak ti rám.

De oké ha ennyire felzaklatott titeket ;

“ szaros" buszvezető”

Szóval szerinte az összes sofőrként dolgozó személy csak egy “szaros” lenézett munkás. Talán ezt kedvelni kellene benne?

“ Villanyszerelő is jól keres ”

Tipikus mellé duma. A vállalkozó főnök keres jól aki alatt dolgozik pár villanyszerelő! Kedvelni kellene azt aki félre dumál?

“ Tudod suli mellett is lehet dolgozni és 2 munkahelyre is belehet menni egy jó ideig, hogy legyen valamid. ”

Vannak munkák ahol 240-264 órát dolgoznak az emberek. És szinte csak aludni járnak haza. Hogy tanuljanak ez mellett? Talán kedvelni kellene azt aki egyenesen a halálba hajszolna valakit csak hogy szerinte “legyen valamije”?

Plusz azért mert ő volt vagy ki lehet menni Ausztriába szállásos melóra, meg úgy könyebb megtanulni egy nyelvet. Talán kötelező lenne másnak is ezt csinálnia? Mi van ha valakinek vannak itt családtagjai , barátai , háziállatai. Nem tanult németül és nem is tetszik neki a nyelv vagy Ausztria? Mi a fészkes fennért hagyna itt csapot papot évekre hogy talán majd 50 évesen visszajötten xy Marikának már megfeleljen?

Azt nem írta férjezett e, de nekem az jön le hogy egyedül neveli a gyerekét! Mi lehet akkor?

A , anno csak az adoniszra vadászott és becsúszott a gyerek

B, az ő személyisége is rossz és elmenekült az apa

És akkor kedvelnem kellene a szövegét amiben okoskodni akar nekem? Meg be osztja az életem hogy miket változtassak hogy jusson nekem nő nagy talán ???

2023. okt. 7. 16:14
 44/100 anonim ***** válasza:
79%
Ok, akkor véletlenül se csinálj semmit, csak tespedj tovább az albérletben, várd a siralmas fizetésed hogy a hóvégi éhezgetés után bezabálhass. Közben hobbiként írogass ide, bunkóskodj a mindenkivel, és várj, hogy az ablakodon majd bemászik álmaid csaja, akinek minden vágya, hogy halálra untasd, vagy agyonlapítsd, miközben együtt nyomorogtok.
2023. okt. 7. 16:26
 45/100 anonim ***** válasza:
8%

"Beszerző vagyok egy multinál. Van felvétel. Egy nyelvet kérnek. (Az angolon felül persze, de az ugye alap)"

Na, nekem jöhet a cég neve ahol a kis beszerző, aki még egy asszisztensnél is lejjebb van, aki egész nap csak rendelget a netről, az 3x320ezrer keres. :D

2023. okt. 7. 16:36
 46/100 A kérdező kommentje:

Kicsit kevesebb rosszindulat és ítélkezés és boldog leszel. 👍🏻💪

2023. okt. 7. 16:46
 47/100 anonim ***** válasza:
79%

46

Kicsit kevesebb önsajnálat, több szorgalom, és tenni akarás, és boldog leszel

Szívesen 😇

P.S., mi boldogok vagyunk, nem.mi irtuk kérdést

2023. okt. 7. 18:10
 48/100 A kérdező kommentje:

Gyakorlod még a rosszindulat elhagyását.

Sok boldogságot 😇😍

Szívesen

2023. okt. 7. 18:52
 49/100 anonim ***** válasza:
80%

Semmi rosszindulat nincs a 47-es válaszában, maximálisan igaza van.

Nem nyavalyogni kell meg mindenre kifogást gyártani, hanem tenni érte. Teljesen egyértelműen azonban lerí a válaszaidból, hogy eszed ágában nincs érdemben a füled botját sem mozdítani, inkább itt siránkozol, mintha az bármin segítene.

A rosszindulat meg benned is bőven túlcsordul, szóval vicces h te mutogatsz másokra.. Veréb mondja bagolyra ugyebár:

"Azt nem írta férjezett e, de nekem az jön le hogy egyedül neveli a gyerekét! Mi lehet akkor?

A , anno csak az adoniszra vadászott és becsúszott a gyerek

B, az ő személyisége is rossz és elmenekült az apa"

Tehát ha egy nőt elhagy a férje, akkor az csak és kizárólag a nő hibája lehet, hisz sosem látott még olyat a világ, h a pasi volt saras, dehooogy. Biztos a nő az és te ezt így ismeretlenül is megállapítottad, sőt előtte még azt is, h biztos nem házas, mert izéé.. ja megvan, mert te azt mondtad. :D Van baj.

2023. okt. 7. 21:20
 50/100 anonim ***** válasza:
52%

"Veréb mondja bagolyra ugyebár"

Hát elég szar hogy ezen az oldalon javítani sem lehet a szöveget. Így meg elég hülyén jön ki a mondanivaló

2023. okt. 7. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!