Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi kell a nőnek? 🤔
Párkapcsolatot, de akár csak egy kalandot tekintve.
Női és férfi szempontból is érdekel, hogy hogyan látjátok/tapasztaljátok!
(Légyszi az életkorodat és nemedet is írd a válaszodba.)
✌️
Mèg mindig nem èrtitek, hogy a stìlussal van baj..
Èn tudok főzni ès kèpzeld vannolyan hèt, hogy èn többszőr főzök mintca pàrom, de van olyannis mikor ő főz többet.
Tovàbbi jò koldulàst ès követelőzèst!
Kedvesek ès őszìntèk ne legyetek, hanem amint egy pasi a làthatàron van kezdjètek el sorolni, hogy nektek mi minden jàr alanyi jogon. Garantàlt siker lesz ès senki nem fog hülyènek tartani!!!
Sok sikert!✌️
Rettenetesen buta vagy🤷🏼♀️
A kérdésre válaszoltunk.
Ha nem kérdezi meg senki hogy mi kell a nőnek, akkor senki nem kezdi el itt felsorolni az igényeit.
Én olyat szeretnék aki nem csak férfias aki mellett nő lehetek, hanem intelligens is.
192#
Sok sikert hozzà, talàn van olyan fèrfi aki mazohista ès erre vàgyik.
- A pasi szeressen engem mert én nő vagyok.
- A pasi adjon meg nekem mindent mert én nő vagyok.
- A pasi hívjon meg kajára mert én nő vagyok.
- A pasi dícsérjen engem mert én nő vagyok.
A pasi legyen oda értem mert én nő vagyok.
De mit kap ezekért cserébe a férfi?
Miért éri ez meg a férfinak?
Miért jó azt hallgatnia egy férfinak, hogy neki mindig mindenben többet kell adnia mint a nőnek?
Majd ezek után húú a nők nagyon el vannak nyomva..
Egyenjoguság még többet a nőknek!!!
Ingyen belépő a discóba!!
Adják át az ülő helyet!!
A pasi villantson valami!!!
- legyen gazdag
- legyen jóképű
- legyen humoros
- találja ki a gondolataimat
- a tenyerén hordozzon (magyarul nekem nőként semmilyen erőfeszítést ne kelljen bele tennem semmibe és felelősséget se kelljen vállalnom a tetteimért)
Kapjak meg mindent amit akarok!!!
Ilyen a nők többsége 2024-ben!!!!
Engem meg nem érdekel hogy ki mit gondol, én nem leszek együtt egy sóher paraszttal aki még írni sem tud olyan primitív.
Nekem van egy jól fizető állásom, egy kis lakásom, autóm, diplomám, normális baráti köröm, és csakis hasonlóval kezdenék mint amilyen én vagyok. Én nem fogok meghívni egy palit egy kávéra, nem fogok mosni főzni takarítani rá, felnőtt ember.
Ja és te meg kezdj férfival szerintem mert a nőkkel van bajod, nem az elvárásaikkal.
De nyilvánvaló hogy nem olyat fog választani a nő, aki nem nyújt semmit. 🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Nem hív meg, nem bókol, nem szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!