Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi kell a nőnek? 🤔

Figyelt kérdés

Párkapcsolatot, de akár csak egy kalandot tekintve.

Női és férfi szempontból is érdekel, hogy hogyan látjátok/tapasztaljátok!

(Légyszi az életkorodat és nemedet is írd a válaszodba.)

✌️

2023. okt. 3. 19:46
 201/260 anonim ***** válasza:
50%

196

Ha te nem hìvod meg a palit akkor te mure fel vàrod el, hogy tèged meghìvjanak?

Akkor te mèg is többnek tartod magadat egy fèrfinàl. Gyakorlatilag lenèzed a fèrfiakat ès közlöd, hogy nekik többet kell bele adni a kapcsolatba..

jan. 5. 11:34
 202/260 anonim ***** válasza:
50%

Ezt ìrta valaki egy màsiknkèrdèshez de teljesen egyetèrtek mert èn is ezt tapasztaltam.

"A (fiatal 30-35 alatti) nők önbizalmának nagy részét a kinézetük adja. Ha átlagos kinézetűek, nem okosak, vagy unalmasak, akkor is garantált a 100 lájk a faceen, ha kiraknak egy képet. Szerinted miért ennyire frusztrált egy csomó öregedő 30-as nő? Mert egyre kevésbé tudják kihasználni a testi adottságait és nézhetik, hogy a férfiak 20 éves főiskolás lányokra csorgatják a nyálukat.

Vagy ha mondjuk olyan helyen dolgoznak (bolt vagy nem tudom) garantált, hogy napi 10-20 férfi bókol nekik. Kedvesebbek velük, hamarabb segítenek nekik, könnyebb jutnak álláshoz stb.

És felfuvalkodottan válogathatnak, lekoptatnak a férfiak kb. 80%-át. Szóval igen, nemcsak elszállnak, hanem borzasztóan túl is értékelik magukat.

Egyébként én komolyan szánalmas tartom férfiként, hogy a férfiak nagy része knyalja a tök átlagos nők seggét is. Persze hogy ennyi átlagos képességű és kinézetű arrogáns nő van.

Amúgy is igen, feljebb írta is női válaszoló, csak nem a teljes igazság. Ahogy én látom, a mai nők a testükön kívül mást nem nagyon visznek a kapcsolatba, és már nem is igazán bájosak vagy nőiesek. Viszont a férfitől elvárják, hogy jóképű legyen, és ami még fontosabb: domináns legyen, oldja meg problémákat, ne mutasson érzelmeket, szórakoztassa a nőt. Ellenkező esetben látszólag ok nélkül szakít.

jan. 5. 11:34
 203/260 anonim ***** válasza:
40%

Nekem volt már dolgom olcsó jánossal és megfogadtam hogy soha többet.

Hogy én tartsak el egy palit? Vagy én vigyek neki virágot?

Ennek én főztem és semmit nem nyújtott .

Kivettem egy albérletet, oda járt enni de összeköltözni már nem akart. És semmit nem nyújtott . Enni jött csak.

Utána összejöttem olyannal aki nem fillérezik, már az elejétôl. Ő lett a férjem és a gyerekem apja.

jan. 5. 12:01
 204/260 anonim ***** válasza:
67%

A kettő között nincs fèrfi?

Olyat sosem hallok, hogy mind a ketten ugyan annyit adunk bele a kajàba, benzinbe mindenbe. Biztos vagyok benne, hogy van olyan pasi aki àlnà mindennek a felèt. Ez lenne igazsàgos ès korrekt.

A főzès ès takarìtàs tekintetèben is. Valamièrt ez mèg sem elèg a nőknek ès mantràzzàk a "fèrfinek többet kell bele adnia mert èn nő vagyok"..

Ez egy erőszakos koldulàs amit műveltek.

Igen ha egy fèrfi semmit nem fizet az nem okè, de ti elvàrjàtok, hogy sokkal többet adjon bele mindenbe mint ti..

jan. 5. 12:39
 205/260 anonim ***** válasza:
59%
Egy csóró mamahoteles kell biztos a nőknek 😌😌😌
jan. 5. 20:04
 206/260 anonim ***** válasza:
0%

50-50 az a jó. Nem rendelődök alá senkinek.

De megértem azt, aki többet szeretne, mert ha valaki gyereket akar, annak igenis kell a minimális létbiztonság. Gyerek mellett én se lennék hajlandó dolgozni, de inkább a munka mint a gyerek.

jan. 5. 22:53
 207/260 anonim ***** válasza:
206: Szerintem helyzettől függ. Mármint az 50-50. Láttam olyan végletet is ahol a 20 forintos nylon zacskón vitázik a pár, hogy ki fizesse "ne én, múltkor is én fizettem". Ez már a másik véglet.
jan. 6. 07:04
 208/260 anonim ***** válasza:
Na ilyen sóhernek nem is lehet szülni gyereket. Én veszek a lányomnak ruhákat, nekem ez öröm. De nem engedném hogy az apja árgus szemekkel lessen minden fillért hogy mire megy el.
jan. 8. 00:37
 209/260 anonim ***** válasza:
0%
Ha kalandot keresek akkor is nagyvonalú férfi kell és ha komoly kapcsolatot akarnék akkor meg pláne nem jöhet szóba olcsó jános .
jan. 8. 00:38
 210/260 anonim ***** válasza:

Magyarul beismertètek, hogy lénzéhes .urák vagytok.

Az egy nőnek sem fordul meg a fejében, hogy a gyerekig felesbe fizetni mindent. Amig otthon vagy a gyerekkel a fèrfi fizet. 3 èv utàn szèpen vissza mentek dolgozni és megint felesbe fizettek mindent..

Gondolom ez sem jó megoldás. A férfi oldja meg, ha nem tudja mert magas az infláció vagy nem segìti a családja akkor ìgy járt és simán el hagyjátok vagy össze sem jöttök vele.

ÉRDEK, MOCSKOS, XEMÉTLÁDA BANDA!!!!

TI ÈRDEKBŐL VÁLASZTOTOK PÁRT ÉS IGENIS A PÉNZ ÉS A KÖRŪLMÉNYEK ALAPJÁN!!! NEM AZ ÉRZELMEK ALAPJÁN!!

HA NINCS PÉNZ AKKOR NINCS ÉRZELMETEK SEM!!! ÉRZÉKETLENNÉ VÁLTOK!!!

jan. 9. 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!