Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi kell a nőnek? 🤔
Párkapcsolatot, de akár csak egy kalandot tekintve.
Női és férfi szempontból is érdekel, hogy hogyan látjátok/tapasztaljátok!
(Légyszi az életkorodat és nemedet is írd a válaszodba.)
✌️
Tavasszal otthagytam egy érzéketlen férfit , ugyanis 1 év alatt nem volt képes meghívni egy üdítőre sem, wellnesezni is mással ment. Gondolom neki is komoly érzései voltak. Nekem előadta hogy neki milyen nehéz anyagilag.
Úgyhogy gyakorlatilag csak szexeltünk hiszen összeköltözni sem akart , szintén az anyagiakra hivatkozva. Belehalt volna ha egy szál virágot hoz nekem csak egyetlen egyszer 1 év alatt???
Otthagytam és összejöttem mással. És jobb érzés hogy hoz meglepetést, mert eszébe jutottam, nem kell kérnem hogy figyeljen rám oda, és hogy velem csináljon programokat mert magától tudja.
Èrtem.
Kerss rà Dancsò Pèter videòjàra a szombat rèkàròl. Ő pont azokat a pasikat fikàzza aki hozott neki csokit.. Mert mièrt kicsi a csoki? Mièrt nem talàlta ki, hogy melyik a kedvenc csokija..
Igazodj ki a nőkön..
Nem akarok magyar feleséget ha oda kerül a sor, hogy majd házasodni akarok.
Egy szlovákiai magyar lánnyal és a barátnőivel már évek óta együtt bulizunk nyaranta a haverjaimmal, és imádom a habitusukat, a szépségüket, és az egyszerűségüket.
A magyar lányok pedig házasodjanak össze a plázákkal, és az erősen eltúlzott igényeikkel...
Vagy keress egy erdélyi paraszt nőt magadnak.
Én amúgy városi vagyok, és az említett pasi vidéki, az a tipikus tutyimutyi szülőkkel lakó panaszkodó 50 feletti aki nem tud segíteni magán, diplomával nem tud megélni csak szülőkkel lakva.
A 213-ra válaszoltam mert neki eleve a vidéki nők jönnek be akik nem magyarok.
Mi magyar nők meg keresünk külföldit, kivéve skótot 🤭🤭
Nekem nagy farkú kell.
Ezt ismerkedésnél meg szoktam írni 🤷🏼♀️👌
216#
Skòt nem kell, de te koldulhatsz orrba-szàjba..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!