Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi kell a nőnek? 🤔

Figyelt kérdés

Párkapcsolatot, de akár csak egy kalandot tekintve.

Női és férfi szempontból is érdekel, hogy hogyan látjátok/tapasztaljátok!

(Légyszi az életkorodat és nemedet is írd a válaszodba.)

✌️

2023. okt. 3. 19:46
 211/260 anonim ***** válasza:

Tavasszal otthagytam egy érzéketlen férfit , ugyanis 1 év alatt nem volt képes meghívni egy üdítőre sem, wellnesezni is mással ment. Gondolom neki is komoly érzései voltak. Nekem előadta hogy neki milyen nehéz anyagilag.

Úgyhogy gyakorlatilag csak szexeltünk hiszen összeköltözni sem akart , szintén az anyagiakra hivatkozva. Belehalt volna ha egy szál virágot hoz nekem csak egyetlen egyszer 1 év alatt???

Otthagytam és összejöttem mással. És jobb érzés hogy hoz meglepetést, mert eszébe jutottam, nem kell kérnem hogy figyeljen rám oda, és hogy velem csináljon programokat mert magától tudja.

jan. 9. 22:09
 212/260 anonim ***** válasza:
100%

Èrtem.

Kerss rà Dancsò Pèter videòjàra a szombat rèkàròl. Ő pont azokat a pasikat fikàzza aki hozott neki csokit.. Mert mièrt kicsi a csoki? Mièrt nem talàlta ki, hogy melyik a kedvenc csokija..

Igazodj ki a nőkön..

jan. 10. 08:29
 213/260 anonim ***** válasza:
8%

Nem akarok magyar feleséget ha oda kerül a sor, hogy majd házasodni akarok.

Egy szlovákiai magyar lánnyal és a barátnőivel már évek óta együtt bulizunk nyaranta a haverjaimmal, és imádom a habitusukat, a szépségüket, és az egyszerűségüket.

A magyar lányok pedig házasodjanak össze a plázákkal, és az erősen eltúlzott igényeikkel...

jan. 10. 23:02
 214/260 anonim ***** válasza:
0%

Vagy keress egy erdélyi paraszt nőt magadnak.

Én amúgy városi vagyok, és az említett pasi vidéki, az a tipikus tutyimutyi szülőkkel lakó panaszkodó 50 feletti aki nem tud segíteni magán, diplomával nem tud megélni csak szülőkkel lakva.

jan. 11. 08:31
 215/260 anonim ***** válasza:
#214 Te kinek írtál? A kérdezőnek?
jan. 17. 18:20
 216/260 anonim ***** válasza:

A 213-ra válaszoltam mert neki eleve a vidéki nők jönnek be akik nem magyarok.

Mi magyar nők meg keresünk külföldit, kivéve skótot 🤭🤭

jan. 17. 21:05
 217/260 anonim ***** válasza:

Nekem nagy farkú kell.

Ezt ismerkedésnél meg szoktam írni 🤷🏼‍♀️👌

jan. 18. 23:03
 218/260 anonim ***** válasza:

216#

Skòt nem kell, de te koldulhatsz orrba-szàjba..

jan. 19. 08:06
 219/260 anonim ***** válasza:
Nektek pasival kellene kezdeni és nem nővel….
jan. 19. 08:36
 220/260 anonim ***** válasza:
Nektek meg egy alapitvànyt nyitni a nők szàmàra ahol koldulhattok pènzt ès vehettek csokit magatoknak ès akkor vègre nőknek èrezhetitek magatokat ès elègedetten mehettek aludni. "Ezaz!! ma is sok embert lehùztam anyagilag ès elèrtem amit akartam a csokit ès azt, hogy nem nekem kellett fizetni!!! A többi az kit èrdekel.. kit èrdekel, hogy hàny embert hùztam le? Kit èrdekel, hogy èn màsnak nem vettem semmit ès folyamatosan csak magamra gobdolok, higy csak èn kapjak!!! A màsik hozzon àldozatokat èrtem, de nekem ne kelljen se alkalmazkodni, se erőfeszìtèseket bele tenni, nekem csak vegyèk meg amit akarok aztàn majd bekèpzelt fejjel posztolom a facebookon vagy az Instàn, hogy a màsok àltal megteremtett, megvàsàrolt dolgokkal felvàghassak ès dicsekedhessek. Magyarul, hogy màs tollàval èkeskedhessek. Ettől èrezzük mi nők nőnek magunkat."
jan. 19. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!