Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem kellek egy nőnek sem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kellek egy nőnek sem?

Figyelt kérdés
27 vagyok, voltak már kapcsolataim. 1 éve vagyok egyedül és rendre csak elutasítást, ghostingolást kapok indoklás nélkül. 25-33 között keresek nőt, 25 alatt teljesen reménytelennek tartom a pártalálást, de mostanában senki meg sem mozdítja magát egy beszélgetés során. Én kérdezek, ők válaszolnak, ennyi. Se a Tinderen, se a Fb társkeresőn nincs nagyon matchem se. Nagyon fura, mert elvileg “jóképű” pasas vagyok, mégis úgy látom hogy nagyívben le..arnak a nők…
2023. szept. 18. 09:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Van pasijuk
2023. szept. 18. 09:57
 2/6 anonim ***** válasza:
60%

"Nagyon fura, mert elvileg “jóképű” pasas vagyok, mégis úgy látom hogy nagyívben le..arnak a nők…"

Gyakorlatilag meg nem ezek szerint.

2023. szept. 18. 09:58
 3/6 anonim ***** válasza:
37%

Ha online nem megy, miért nem próbálod élõben?

Amúgy pont rossz korosztályban vagy. 25-33 közt a legtöbb nõ még-már tartós kapcsolatban van. Esküvõt és gyereket tervez, vagy épp túl is van rajta.

2023. szept. 18. 09:59
 4/6 anonim ***** válasza:
A stílusoddal lehet a gond, vagy a kisugárzásoddal - illetve a kérdezek/válaszolnak annyira nem jó hosszútávon sem, mint stratégia.
2023. szept. 18. 10:04
 5/6 A kérdező kommentje:

“ illetve a kérdezek/válaszolnak annyira nem jó hosszútávon sem, mint stratégia.”

Ok, ez ellen mit lehet tenni? A nőkkel történő kommunikációmra 95%-ban az érdektelenség jellemző a nők részéről. Akárhogy próbálok feldobni olyan témát amik őt is érdekelhetik, egyáltalán nem érkezik kifejtős, jól lereagálható válasz. Meg amikor fél nap telik el egy-egy üzenetváltás közt, mert nem írnak vissza. Nem az instamodellekre hajtok, mielőtt valaki ezt gondolná.

2023. szept. 18. 10:32
 6/6 anonim ***** válasza:
38%

Mert 90% férfi van ezeken az oldalakon és még az átlagos lányoknak is csak a 90%-nak a 10%-a kell. És ha ebbe nem férsz bele akkor felejtős vagy.

Egyébként nem tudom észre vetted e hogy ugyan azok a lányok vannak fennt régóta. Valamiért nem tűnnek el az oldalról pedig a legjobb pasik közül azért lehet válogatni.

Lehet hogy nekik ez az egész nem is erről szól. Nem céljuk valakivel egybe kellni.

2023. szept. 18. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!