Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehet fel dolgozni hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet fel dolgozni hogy nem kellek egy kiszemelt nőnek?

Figyelt kérdés

Sokáig ismerkedtem vele,de nem keltettem benne vonzalmat.Én meg nagyon szerelmes lettem belé.El is távolodott tőlem mert nehezzen viseltem a helyzetet.Nagyon hiányzik,minden nap nagyon szenvedek hogy nem kellek neki.Ennyire nem hiányzott senki.Nem tudom túl tenni magam.Van erre valami megoldás?

Minden napom pokol lett!Miért nem tudok túl lépni?34f

2023. máj. 6. 04:57
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
Ezen csak a távolságtartás és az idő segít.
2023. máj. 6. 05:26
 2/10 anonim ***** válasza:
96%
Foglald el magad olyan feladatokkal, amit szeretsz, idő segíteni fog. Legközelebb légy okosabb párkeresésnél és addig ne táplálj komoly érzelmeket, míg nem kölcsönös a vonzalom. Külsőleg nagyon sok szép nő létezik, ne idealizált túl a fejedben, így a jövőben sikeresebb leszel.
2023. máj. 6. 05:59
 3/10 anonim ***** válasza:
45%

Én is kétes mértékben vonzódok egy emberhez. A korkülönbség is rengeteg közöttünk. Sajnos vagy sem, kiütköztek a jellemhibáink.

Próbálok nyitni más irányban. Vannak közös ismeretségi köreink. Régi ismeretségei bőven vannak.

2023. máj. 6. 06:30
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Ezenkívül - ha lehet - próbálom magam szintén elfoglalni.

3-as válaszoló voltam. (Hölgy.)

2023. máj. 6. 06:31
 5/10 NTBS ***** válasza:
Az idő segíteni fog.
2023. máj. 6. 07:50
 6/10 anonim ***** válasza:

"Az idő segíteni fog"

Meg a blackpill :)

38F incel

2023. máj. 6. 07:58
 7/10 anonim ***** válasza:
34 évesen is tapasztalatlan vagy kérdező ? 🤣 jól döntött a nő
2023. máj. 6. 08:23
 8/10 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nem a személyed a probléma, hanem a másik fél már elkötelezett más ember irányában, és nem tud felvállalni és felelőséggel tartozni feléd.
2023. máj. 6. 08:31
 9/10 anonim ***** válasza:
Lapozó.
2023. máj. 6. 09:20
 10/10 anonim ***** válasza:
Azért a férfiak többsége a korai 20-as éveikre kifejlesztette azt a képességet, hogy "ha nem, akkor innentől felőlem fel is fordulhat". Természetesen ez nem azt jelenti, hogy szándékosan bunkónak kell lenni, csak annyit, hogy soha többé nem keresed, vagy ha egyéb okból továbbra látjátok egymást, akkor csak udvariassági köszönés, max. semleges témákról rövid beszélgetés.
2023. máj. 6. 11:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!