Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi kell a nőnek? 🤔
Párkapcsolatot, de akár csak egy kalandot tekintve.
Női és férfi szempontból is érdekel, hogy hogyan látjátok/tapasztaljátok!
(Légyszi az életkorodat és nemedet is írd a válaszodba.)
✌️
"A férfiak is a legjobbat akarják, a legszebbet a legokosabbat és a legjobban kereső nőt."
Abszolút hamis!
A férfiak a nőkkel ellentétben elég igénytelenek, méghozzá nem csak a szex terén (de ott főleg) hanem a párkapcsolat terén is.
A férfiak inkább magukhoz képest válogatnak, mert ha sok lehetőségük van (lásd: chadek) akkor magasra teszik a lécet, ha kevés akkor (igenis őszintén) mennek lejjebb az igényekkel.
Ezt rugalmas igényességnek is nevezhetjük, míg a nőknél ez kevésbé működik. Már csak azért is mert ugye szexre nálánál sokkal jobbakat is megkap, ezért félrecsúszik az önértékelésük, így hibásan szabják meg a nekik való igényeket.
Ráadásul míg egy férfi leginkább csak a külsőt és a megjelenést nézi, addig egy nő egy rakás más szempont alapján is szűr.
Azaz hiába is adod itt elő, a férfiakat nem érdekli a nő anyagi helyzete (amíg nem üt el drasztikusan az övétől) és az esze sem (amíg a személyisége rendben van)
170#
"Tudom én hogy undorító amikor pénzéhes egy nő, de higgyétek el , férfiban még kiábrándítóbb"
Màr megint mi ez a különbsègtètel, hogyha fèrfi csinàlja ugyan azt mint a nő akkor az gàzabb mint amikor a nő csinàlja???
Mièrt is?
Egy nő mièrt kevèsbè gàz?
Egyenjogusàg van ezt akartàtok akkor nekem ne jöjjön egy nő se nekem ilyen különbsègtètelekkel!!!!
Saját élettapasztalataim szerint a nőkkel való sikerhez leginkább ez:
"A nők általában ahhoz vonzódnak akire fel tudnak nézni. Felnézni pedig arra néznek aki jó abban, ami őket érdekli. Pl. Ha érdeklődési köre a zene, te a faluban menő zenésznek számítassz, az már nagyon jó pont. Vagy ha a könyvek a hobbija te meg könyvtáros vagy. Nem feltétlen kell nagy dolgokra gondolni csak legyél jó az ő érdeklődési területén."
Olyan kell aki férfi.
Aki mellett nő lehetek.
Nem kell nekem meghívni őt, nem nekem kell családfenntartónak lennem.
Aki le tud vezetni a balatonig és nem hisztizik hogy vegyem át.
Akinek nem okoz gondot télen fűteni a családjára.
Akire fel tudok nézni…. De aki töketlenkedik arra nem lehet felnézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!