Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi kell a nőnek? 🤔
Párkapcsolatot, de akár csak egy kalandot tekintve.
Női és férfi szempontból is érdekel, hogy hogyan látjátok/tapasztaljátok!
(Légyszi az életkorodat és nemedet is írd a válaszodba.)
✌️
178#
Tehàt magyarul akkor lesz a fèrfi fèrfi te meg nő, ha mindent megold helyetted.
Annyira szànalmas ez a hìvjon meg. Ez màr koldulàs!!!!
A nők egy rèsze màr nyilvànosan koldul.
Èrd el a kedvessègeddel ès a kisugàrzàsoddal, hogy meghìvjanak, de ne ùgy, hogy kijelented, hogy tèged hìvjanak meg mert ha nem a fèrfi nem ferfi ès te pedig nem erzed magadat nőnek.
Ez annyira gàz.
Menj el dolgozni szèpen, hogy be tudj ülni kàvezni valahovà.
Nem kell hogy meghívjon.
Ha úgy érzi hogy nem akar meghódítani , nem akar nem szimpatikus lenni akkor nem hív meg, sőt akkor abszolút semmit nem is ad magára , kinyúlt koszos ruhában megjelenik mert úgysem akar nekem tetszeni.Nem is hív meg, nem is meséli hogy ő milyen erős okos ügyes pasi mert ugye nem akar tőlem semmit.
183#
Tehàt magyarul a pasinak fizetnie kell ès produkàlnia magàt, ha meg akar kapni. Majd ezek utàn sok nő panaszkodik, hogy a pasi többnek mutatta magàt mint ami. Ti nők hajszoljàtok bele a pasikat a hazugsàgokba azzal, hogy azt mondja amit ti hallani akartok..
Àlom vilàgban èlsz.
"Èrd el a kedvessègeddel ès a kisugàrzàsoddal, hogy meghìvjanak, de ne ùgy, hogy kijelented, hogy tèged hìvjanak meg mert ha nem a fèrfi nem ferfi ès te pedig nem erzed magadat nőnek."
Te nem kedvessèggel akarod ezt elèrni, hanem te közlöd, hogy aki nem fizet, nem nevettet meg az nem ferfi ès ez neked alanyi jogon jàr.
Nem jàr!!!!!
Akkor hìvnànak meg a pasik ha őszinte ès kedves lennèl, de mivel ezt nem kapjàk meg tőled csak a követelőzèst ezèrt ők sem fognak neked adni..
185/186#
Mit èrtesz normàlis nő alatt?
Egy fèrfi àltal normàlisnak mondott nőért sorban állnak a férfiak.
A rossz lànyokon nem kell beszèlgetni ès a nő lelkèt àpolni , hanem egyből megkapod amit akarsz.
Az èn életemben volt egy olyan nő akivel nem feküdtem le, de hulla szeremes voltam belè a kisugàrzàsa miatt. Egyetlen vele töltött beszèlgetèst sem cserèlnèk el szexre egy màsik nővel mert azok a beszèlgetèsek sokkal többet èrtek nekem mint màssal a szex.
Mègegyszer mondom 1 ilyen nőt ismertem.
Ha van kièrt akkor hidd el oda teszi magàt a pasi.
De amikor egy nő azzal kezdi, hogy neki mi minden jàr alanyi jogon es csak akkor lesz velem ha ezeket mind megkapja az szin tiszta zsarolàs ès követelőzès..
Mindegy hogy követelőzőnek vagy pénzéhesnek mondasz.
Akinek egy szál virág,
vagy egy üdítő,
vagy egy szelet csoki
problémát jelent annak nem a nőkkel kell foglalkoznia hanem az anyagi gondjait mihamarabb megoldania.
Én sem olyat választanék aki mellett nekem kell 6 műszakban kidolgozni a belem mert hát szerinte ez így fair hogy mindent én veszek magamnak, plusz etetem őt (de ingyen). Nagyon sok ilyen van hogy a nő tartja el a himtagot, hát tudod inkább egyedül.
Mert akkor még bulizok is és élvezem is a szabadságomat. Kapun belülre meg nem engedek senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!