Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi kell a nőnek? 🤔
Párkapcsolatot, de akár csak egy kalandot tekintve.
Női és férfi szempontból is érdekel, hogy hogyan látjátok/tapasztaljátok!
(Légyszi az életkorodat és nemedet is írd a válaszodba.)
✌️
Nekem az az egy bajom van, hogy itt azt írják, hogy elvárás, hogy annyit keressen vagy többet, mint a nő.
Ez a ti elvárásotok, hogy többet keressetek! Mert ha nem úgy van, egyből megy a hiszti meg a sírás, hogy nem érzed magad férfinak! Na, én meg azért hagyom ott, mert úgy sír ezen, mint egy 5 éves gyerek.
Nekem igenis kell, hogy felnézzek rá, de az bem fog menni, ha állandóan megsértődik amiért jobban keresek. Oda a kémia. És akkor én leszek le anyagiasozva, hogyha figyelek erre. A férfi büszkeségetejbe gázol bele, ha a nő jól keres vagy intelligens. Úristen.. szerencsére diplomás férfi mellett nem ez megy. Majd jobban fog keresni ha elmegy dolgozni. Teljesen esélytelen a közös kassza bárkivel valaha.
Nagy elvárások nincsenek, udvarias legyen, éreztesse, hogy férfi => biztonságban vagyok vele.
139# Egy csalodott idi.ta no irogatta itt a szarevot, nem a ferfiak..
De gondolom meg errol is a ferfi tehet nem a nonek kene valtoztatnia a gondolkozasan..
141# En is olyan not szeretnek akikre fel lehet nezni, de nem a keresetuk miatt, nem a magassaguk miatt, hanem a kedvesseguk, alkalmazkodo kepesseguk, turelmesseguk!!!! a szep mosolyuk, intelligenciajuk, jo humoruk, kitartasuk, jo ertelemben vett noisesseguk miatt..
Sokan pont ezeken buknak el ma.
141 te olyan házisárkány vagy hogy egy igazi Chad le nem állna vele, de még 1 percre sem.
37F incel
147#
Mind a kèt tipus fàrasztò tud lenni.
"Van, amelyiknek: pénz, pénz, pénz. És van amelyiknek: Szeretet, Szerelem, Odafigyelés, Törődés, Segítség, Meghallgatod, Idő, Megértés"
Az elsőt inkàbb nem kommentelem.
A màsodik tipus meg nagyon fàrasztò.
Ràm figyelj, velem foglalkozz, dicsèrjèl, nevetessèl meg, adjàl önbizalmat stb..
Van a 3-ik tipus aki pènzt akar, figyelmet is ès legyèl belè szerelmes 2 hèt utàn különben felhàborodik ès szakìtani akar..
Akàr melyik tìpust nèzem egy a közös bennük, a követelőzès!!
Mert az 1 tipus ùgy gondolkozik, hogy: Költsèl ràm sok pènzt ès majd veled leszek, esetleg szeretlek amìg megadod azt az anyagi biztonsàgot amire szüksègem van. (Èrzelem ebben az esetben nincsen hiszen feltètelekhez köti a szeretetet)
2 Tipus az energia vàmpìr.
Szintèn csak addig lesz a fèrfival amìg a fèrfi nem lesz fàradt, rossz kedvű ès àllandòan a nőt meghallgatja, igazat ad neki mèg ha nincs is igaza, tàmogatja, szereti, de ùgy ahogy a nő akarja.. ezt szintèn nem lehet burning egy idő utàn mert itt is feltètelekhez köti a nő a szeretetet.
3 Tipus a legrosszabb.
Ez az a nő aki totàl àlom vilàgban èl. Pènzt is akar, de ugyanakkor töltsèl vele sok idő. Hallgasd őt meg, tàmogasd, mondj neki szèpeket, de ugyanakkor teremtsd elő a pènzt, de ugyanakkor ne hanyagold el ès tölts vele sok időt..
Ettől vègkèpp el kell menekülni.
Sajnos olyan tipus màr nem lètezik aki nem a feltètelekhez köti a szerelmet, hanem mivel tetszel neki vagy szereti a stilusidat ezèrt veled lesz, ha van pènzed, ha nincs, ha fàradt vagy, ha nem..
A nőknek a pàrkapcsolat olyan mint egy munkaszerződès. Lefektetik a szabàlyokat ami nekik kedvez ès ha nem tudod teljesìteni a szerelem elmùlik egy perc alatt. Ez minden csak nem èrzelem ez egy felszìn.
Nő vagyok, de egyetértek az előző válaszóval, de hozzáfűzném, hogy a férfiak egy része se rózsaliget és naplemente sétálgatás. Ugyanis csak a testiség számít nekik, vagy a testiség és kiszolgálás minden téren.
A buta/naív/tapasztalatlan/szeretetéhes nő esélyt ad a semmirekellő fiúnak, aki tönkreteszi és vagy újabb senkiházi mellett köt ki, mert nem tanul az esetből, inkább szingliként létezik örökké vagy hosszú ideig míg nem botlik olyan férfiba, aki tényleg szereti.
Az a probléma kiindulópontja szerintem, hogy a fiúk fiatal koruktól csak szexet akarnak minél több lánnyal, míg a lányok szerelmet általában. Kivételek akadnak.
A fiú is ha csalódik ugyanúgy körbe építi önmagát falakkal, ismét csak fizikai szükségleteit szeretné kielégíteni és annak a nőnek nehéz így mellette/vele.
Úgyhogy egyik nemnek se könnyű. A férfi kifog ribit, anyagias nőt, a nő pedig hazudozó, lehúzó hímringyót.
Nem kéne az egyiknek a másikra mutogatni, mert egyikse különb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!