Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi kell a nőnek? 🤔
Párkapcsolatot, de akár csak egy kalandot tekintve.
Női és férfi szempontból is érdekel, hogy hogyan látjátok/tapasztaljátok!
(Légyszi az életkorodat és nemedet is írd a válaszodba.)
✌️
98-99#-es Mert nem tetszettèl neki!!!
100#-as ès te mit adsz bele a kapcsolatba?
Mert az eddigi felsorolàsod alapjàn te egy alà rendelt szererepben lèvő fèrfit szeretnèl akinek kötelező segìtenie, hogy te nőnek èrezd magadat, de ő nem vàrhat el semmit..
Én sem bombapasit fogtam ki mégsem voltam szarevő.
Ezt az undorító jellemvonást nem tudjátok mivel magyarázni. Egy ronda pasinak is tudok vinni üdítőt ha meleg van. Ha meg nem tetszik egy nő akkor meg kell mondani és nem egy évig találkozgatni vele meg zabálni nála amíg ki nem rúg.
Nekem a mai napig forr az agyam hogy én hülye esélyt adtam olyannak is aki egy kib.cott szelet csokit nem tudott hozni. Se egy üdítő . Se semmi. Csak a nagy semmi.
És nem értette hogy egy év után miért hagyom ott minden magyarázat nélkül . Mert még nekem kellett volna megtanítani udvarolni. És ez kiábrándító volt, egyszerűen férfiatlan.
A nők elszomorítóak a kommentben. 21.századot írunk, 2023-at és még mindig úgy állnak hozzá hogy ők nem egyenrangúak, a férfi fizesse a cehhet.
Ez végtelenül primitív, ósdi és maradi hozzáállás.
A férfi nem attól férfi hogy fizet ( sőt sok esetben olyankor ellenszolgáltatás fejében fizet valamit ), és a nő nem attól nő h mi van micsodája.
Le kéne állni ezzel a férfi fizessen mindent stb!
Nevetséges. Soha nem hívnék meg nőt semmire.
37F incel
105#-ös èn soha többet nem kìnlòdnèk egy faxopò, pènzèhes, követelőző ribivel aki a pènztől teszi függővè, hogy szerelmes vagy nem.
Ès mèg büszke is vagy arra, hogy èrdek vagy.
Soherezed a pasit, de valòjàban te nem akarsz fizetni akkor te mi vagy?? Egy szent??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!