Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi kell a nőnek? 🤔

Figyelt kérdés

Párkapcsolatot, de akár csak egy kalandot tekintve.

Női és férfi szempontból is érdekel, hogy hogyan látjátok/tapasztaljátok!

(Légyszi az életkorodat és nemedet is írd a válaszodba.)

✌️

2023. okt. 3. 19:46
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/260 anonim ***** válasza:
46%

80

Azért van gyereked, ha öreg, beteg leszel, legyen aki ápol?

Csak nehogy koppanj.

2023. okt. 22. 13:10
 82/260 Ghgj ***** válasza:
100%
#78: 77 vagyok, olvasd el szerintem még egyszer a kommentem. :D
2023. okt. 22. 13:35
 83/260 anonim ***** válasza:
77%

81

Nincs még gyerekem, ahhoz még fiatal vagyok, legalább kettőt szeretnék majd.

És nem azért, hogy legyen ki ápoljon ha beteg vagy öreg lennék, hanem mert ez az élet rendje, és egyébként is szeretem a gyerekeket, és én sem egyke gyerek vagyok.

Egy szép nagy családban felnőni teljesen más, mint egykeként, és az egyke gyerekek általában önzőek és maguknak valóak.

Ha oda kerülne a sor, én biztosan ápolni fogom a szeretteimet, ahogy most ők is segítik és ápolják a nagyszüleim közül azokat, akik erre rászorulnak.

Sokkal emberibb ez, mint beadni őket egy öregek otthonába.

De ez csak az én véleményem, neked lehet ettől eltérő a gondolkodásmódod a gondoskodás fogalmáról :)

2023. okt. 22. 14:02
 84/260 anonim ***** válasza:
79%
A mai nőknek pénz kell. Semmi más!
2023. okt. 25. 15:25
 85/260 anonim ***** válasza:
100%

84-es dehogynem kell más. Még több pénz!

37F incel

2023. okt. 25. 15:28
 86/260 anonim ***** válasza:
67%

A nőknek egy nagyon gàlàns, a nőkkel kivètelező ès mindent elnèző jòkèpű ès nagyon gazdag fèrfi kell!!

Magyarul a fèrfi csak a pènz megteremtèse ès a nehèz dolgok elintèzèsèhez kell. Magyarul PÈNZ, PÈNZ, PÈNZ, PÈNZ, PÈNZ!!!!!!

Ez akkor is ìgy van, ha ide ìr gyorsan kèt, hàrom nő aki azt àllìtja, hogy hàza ès kocsija van telhesen önerőből!!!

A nők 90%-a pènzt akar!!!!Az àtlagostòl a nagyon csinos nőkig milliàrdokat akarnak!!!

2023. okt. 25. 15:37
 87/260 anonim ***** válasza:
100%

Durva azért és jelzésértékű, higy hárman is dettó ugyanazt írtuk. Ez azért nem véletlen! Minden más hablaty és hazudozás!

A 84- es

2023. okt. 25. 18:03
 88/260 anonim ***** válasza:
100%

87#-es Ìgy van, de tudod vannak azok a tìpusù nő akik a vègsőkig szoktak tagadni. Ha 1000 pasi ìrnà ide ezt akkor is azt mondanàk, hogy ez csak àltalànosìtàs ès a nők nem ilyenek csak egy kis rèszük..

Sokkal több nő ilyen mint aki nem.

Ismerős körömben bìrom mikor megemlìtem, hogy a nők milyen pènzèhesek ès a pènzèhes női ismerős meglepődött fejet vàg, hogy tènyleg ilyenek a nők manapsàg?? Ő nem tudja mert ő nem ismerkedik lànyokkal..

Ès közben ő maga is ilyen mert àllandò dicsekedès a pènzzel az instàn meg a facebookon. Mèg maguknak sem valljàk be, hàt mèg nekünk fèrfiaknak..

2023. okt. 26. 08:56
 89/260 anonim ***** válasza:
88%

Nem baj az ha a nők pénzéhesek de fogadják el hogy a férfiak meg szexéhesek és csalni fogják őket fűvel fával. Valamit valamiért.

Ez a modern felfogás hogy mindenből több jobb kell és a FOMO hogy lemaradunk valamiről, ez ilyen. Tehát lehet hajtani a pénzt meg a legultrább CHAD-eket de cserébe már 25-30 évesen belül a lelkük mint egy 55-60 évesnek. Én nem irigylem a lelkivilágukat.

A pénzüket igen, a lelküket nem.

37F incel

2023. okt. 26. 09:07
 90/260 anonim ***** válasza:
100%

89-es Engem a tagadas irrital a legjobban. Alljanak ki es valljak be es vallajak erte a felelosseget.

Ehelyett sunyin taktikazva, megjatszva akarnak penzhez es jo korulmenyekhez jutni masok hatan..

2023. okt. 26. 09:23
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!