Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi kell a nőnek? 🤔
Párkapcsolatot, de akár csak egy kalandot tekintve.
Női és férfi szempontból is érdekel, hogy hogyan látjátok/tapasztaljátok!
(Légyszi az életkorodat és nemedet is írd a válaszodba.)
✌️
Sosem èrtem meg, hogy egyes nők mièrt gondoljàk azt, hogy attòl nőiesek, ha lehùzhatjàk a pasit anyagilag.
Vàlaszolvàn a kèrdèsre:
Mi kell a nőnek: figyelem, megèrtès, egy jòkèpű fèrfi akinek pont akkora szerszàma van ès pont olyan jò az àgyban amit a nő elkèpzelt a megismerkedès elejèn.
Anyagilag meg tudja adni a biztonsàgot a nőnek, magyarul nagy hàz, kert, jò környèk ès mind ezt fent tudja tartani. Ekkor okos lesz majd a nő szemèben. Jò autò.
A dràga tàrgyak, külsősègek mindenkèppen fontosak egy nőnek.
De nehogy azt higgyük, hogy csak ennyi, mert belsőleg is meg kell felelni a nőnek.
Olyan humor amit a nő szeret.
Legyen intelligens, hatàrozott a fèrfi, de nèhàny dologban hagyja hülyère venni magàt.
Ne legyen papucs, de azèrt, ha a nő nem tartotta be amit mondott vagy ìgèrt akkor ne akadjon ki, hanem lèpjen tovàbb..
Legyen nagyon türelmes a partner ès ne tegye szòvà a nőnek a hibàit.
Magyarul külsőre ès belsőre is pont olyan legyen amit a nő akar vagy elkèpzelt.
Ha esetleg kiderül, hogy külsőleg vagy belsőleg nem pont olyan vagy vagy anyagial nem ùgy àllsz ahogy a nő elkèpzelte akkor nem fogsz megfelelni a nő elvàràsainak..
Milyen érdekes…
40 éves vagyok vállalkozásom van,
Hűséges típus, normál kinézet..
Nem kövér nem csúnya.. teljes átlag..
Szeretek utazni, normál szexuális életem van és nem szórom a pénzt de nem is vagyok fukar…
Nálam a nő nem fizet sehol…
Mégse találok egy normális nőt….
40F
Mi kell a nőnek?
Kemény és 22 cm ott a lába közt.
A nőnek az kell, hogy kitalàljàk a gondolatait ès megadjanak neki mindent amit akar testileg ès lelkileg.
Ha milliàrdos vagy akkor a nő jòval elnèzőbb lesz azzal kapcsolatban, hogy nem talàltad ki minden gondolatàt. Viszont megkapta tőled a dràga tàrgyakat, utazàst stb..
55 hozzászólást olvastam el, és már rég nevettem ennyit a rengeteg ostoba, buta és nagyravágyó nőktől, akik csodálkoznak azon, hogy az óriási igényeik mellett (vagy éppen amiatt) nem találnak maguknak társat, pedig némelyikük már egészen biztosan túl van a harmincon, negyvenen, esetleg az ötvenhez is közel, és ki tudja hány házasságból, kapcsolatból menekültek el, vagy dobták ki őket.
Hiába, igaz a mondás, hogy az idő előrehaladtával minden nő és minden férfi úgyis alább adja az igényeit, ha nem talál társra.
Vagy egyedül fog megöregedni és meghalni is.
Bizalom, vonzalom, udvariassag, kedvesseg.mindez termeszetesen kölcsönösen
És orgazmus :) meg humor ;)
Igen Nő vagyok :)
57 voltam, vagyok ;)
Biztonságérzet -ugye, ezt többféleképpen lehetérteni. Ismerkedésnél személy szerint
nagy előny a jó humor és
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!