Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi kell a nőnek? 🤔

Figyelt kérdés

Párkapcsolatot, de akár csak egy kalandot tekintve.

Női és férfi szempontból is érdekel, hogy hogyan látjátok/tapasztaljátok!

(Légyszi az életkorodat és nemedet is írd a válaszodba.)

✌️

2023. okt. 3. 19:46
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/260 anonim ***** válasza:
27%

Sosem èrtem meg, hogy egyes nők mièrt gondoljàk azt, hogy attòl nőiesek, ha lehùzhatjàk a pasit anyagilag.

Vàlaszolvàn a kèrdèsre:

Mi kell a nőnek: figyelem, megèrtès, egy jòkèpű fèrfi akinek pont akkora szerszàma van ès pont olyan jò az àgyban amit a nő elkèpzelt a megismerkedès elejèn.

Anyagilag meg tudja adni a biztonsàgot a nőnek, magyarul nagy hàz, kert, jò környèk ès mind ezt fent tudja tartani. Ekkor okos lesz majd a nő szemèben. Jò autò.

A dràga tàrgyak, külsősègek mindenkèppen fontosak egy nőnek.

De nehogy azt higgyük, hogy csak ennyi, mert belsőleg is meg kell felelni a nőnek.

Olyan humor amit a nő szeret.

Legyen intelligens, hatàrozott a fèrfi, de nèhàny dologban hagyja hülyère venni magàt.

Ne legyen papucs, de azèrt, ha a nő nem tartotta be amit mondott vagy ìgèrt akkor ne akadjon ki, hanem lèpjen tovàbb..

Legyen nagyon türelmes a partner ès ne tegye szòvà a nőnek a hibàit.

Magyarul külsőre ès belsőre is pont olyan legyen amit a nő akar vagy elkèpzelt.

Ha esetleg kiderül, hogy külsőleg vagy belsőleg nem pont olyan vagy vagy anyagial nem ùgy àllsz ahogy a nő elkèpzelte akkor nem fogsz megfelelni a nő elvàràsainak..

2023. okt. 5. 10:16
 52/260 anonim ***** válasza:
0%

51-es vagyok.

40 èves fèrfi

2023. okt. 5. 10:19
 53/260 anonim ***** válasza:
94%

Milyen érdekes…

40 éves vagyok vállalkozásom van,

Hűséges típus, normál kinézet..

Nem kövér nem csúnya.. teljes átlag..

Szeretek utazni, normál szexuális életem van és nem szórom a pénzt de nem is vagyok fukar…

Nálam a nő nem fizet sehol…

Mégse találok egy normális nőt….

40F

2023. okt. 5. 12:18
 54/260 anonim ***** válasza:
5%

Mi kell a nőnek?

Kemény és 22 cm ott a lába közt.

2023. okt. 9. 14:17
 55/260 anonim ***** válasza:
32%

A nőnek az kell, hogy kitalàljàk a gondolatait ès megadjanak neki mindent amit akar testileg ès lelkileg.

Ha milliàrdos vagy akkor a nő jòval elnèzőbb lesz azzal kapcsolatban, hogy nem talàltad ki minden gondolatàt. Viszont megkapta tőled a dràga tàrgyakat, utazàst stb..

2023. okt. 9. 14:25
 56/260 anonim ***** válasza:
64%

55 hozzászólást olvastam el, és már rég nevettem ennyit a rengeteg ostoba, buta és nagyravágyó nőktől, akik csodálkoznak azon, hogy az óriási igényeik mellett (vagy éppen amiatt) nem találnak maguknak társat, pedig némelyikük már egészen biztosan túl van a harmincon, negyvenen, esetleg az ötvenhez is közel, és ki tudja hány házasságból, kapcsolatból menekültek el, vagy dobták ki őket.

Hiába, igaz a mondás, hogy az idő előrehaladtával minden nő és minden férfi úgyis alább adja az igényeit, ha nem talál társra.

Vagy egyedül fog megöregedni és meghalni is.

2023. okt. 9. 17:08
 57/260 anonim ***** válasza:
95%

Bizalom, vonzalom, udvariassag, kedvesseg.mindez termeszetesen kölcsönösen

És orgazmus :) meg humor ;)

2023. okt. 9. 20:28
 58/260 anonim ***** válasza:
100%
57: Te tuti nő vagy! 🤭
2023. okt. 9. 21:18
 59/260 anonim ***** válasza:
100%

Igen Nő vagyok :)

57 voltam, vagyok ;)

2023. okt. 9. 21:57
 60/260 anonim ***** válasza:
100%

Biztonságérzet -ugye, ezt többféleképpen lehetérteni. Ismerkedésnél személy szerint

nagy előny a jó humor és

2023. okt. 9. 22:52
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!