Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi kell a nőnek? 🤔
Párkapcsolatot, de akár csak egy kalandot tekintve.
Női és férfi szempontból is érdekel, hogy hogyan látjátok/tapasztaljátok!
(Légyszi az életkorodat és nemedet is írd a válaszodba.)
✌️
Na nem. Te nem érted.
Nekem volt olyan munkatársam aki fogatlan volt, büdös ( nem fürdött) , és elhagyta a nő aki szóbaállt vele 3 hónapig.
Na ez olyanokat mondott nekünk hogy a nő egy büdös k, pedig ő ilyen nagyszerű meg olyan nagyszerű meg ő milyen hűséges és soha nem csalja meg a párját. Persze, mert a kutyának sem kellett.
31 igen amit mondasz az az igényesség, ez fontos a nőknek az tuti
csakhát... én aki pólóban járkál.. és nincs belőve a hajam.. én már ezzel igénytelen szar alak vagyok :DD hashtag 2023.
ez hogy ma már alap hogy mindenki címlapfotó stílusban legyen és mint aki fotózásról jön úgy nézzen ki.. ez egy betegség.
sztárolás.
további éket ver a férfiak angy része meg a nők közé
Belső tulajdonság az is ha valaki sóher vagy irigy .
Nem kéne.
Aki kéne ,belső tulajdonságok :! nagyvonalú, szereti a szüleit, szereti az állatokat, művelt, szeret színházba járni, udvarias, tud szeretni, meg akar hódítani , meg is akar tartani. Nem idegeskedik egy üdítő árán amikor meghív, lehetne ezt estig sorolni.
Gyereket akar családot akar tanulni akar fejlődni akar.
Ezek mind belső tulajdonságok.
Férfias: nem fél nem aggódik annyit mint egy nő, kinyitja előttem az ajtót meg tud hívni egy ásványvízre. A kapcsolatban ő a férfi és nem én….. tehát nem én viszem őt autóval hanem ő engem, nem én hívom meg egy kávéra hanem ő engem, nem én nyitom ki előtte az ajtót hanem ő előttem. Férfi.
az a baj hogy túl sok a szempont.. és magadhoz édesgeted a pasit majd hátbadöföd.. valahogy ezt a nők máshogy élik meg :D
dehát mindenki azt hiszi hős a maga sztorijábann
Vagy cserélhetünk is.
Leszek én a férfi ha neked nem megy.
Munka után hazaérve lefekszek a fotelba zabálni a tv elé , sörözök is ha gondolod. Te meg közben főzz valamit, mosogass el, porszívózz fel és teregess ki egy adag tiszta ruhát.
Amúgy nem édesgetek magamhoz senkit.
Van férjem.
Most
De ha egyszer nem lesz, akkor én senkit nem engedek be az ágyamba többet. Ezt megfogadtam. Egyik sem tud nyújtani semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!