Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi kell a nőnek? 🤔
Párkapcsolatot, de akár csak egy kalandot tekintve.
Női és férfi szempontból is érdekel, hogy hogyan látjátok/tapasztaljátok!
(Légyszi az életkorodat és nemedet is írd a válaszodba.)
✌️
Két diplomás nőként, már fiatalon olyan cégvezető vagyok, ahol szinte csak férfi beosztottjaim vannak.
A férfiaktól semmi másra nem vágyom, csak figyelmességre, szeretetre, érzékenységre, tisztességre, és hogy legyen férfi minden körülmények között.
A nők pénzéhségéről szóló általánosító kommenteket pedig visszautasítom.
91# Jobb ha hozzaszoksz mert ez a ferfiak tapasztalata.
Termeszetesen vannak kivetelek mint peldaul te, de melyikbol van tobb, ezt kene merlegelni.
#92 Az általánosításokat vagy vissza szoktam utasítani, vagy teljesen figyelmen kívül hagyom azokat, és inkább azt próbálom megvizsgálni hogy kinek a száját hagyta el.
A legtöbbször kiderül, hogy inkább csak azok az emberek szoktak általánosítani, akik tanulatlan, műveletlen, és unintelligens emberek.
Sosem szoktam mérlegre tenni az embereket, hogy melyikből van több mert, ezt még a legpontosabb statisztikák sem képesek meghatározni, akkor én hogyan?
Szerintem azért nem annyira rossz a helyzet, ahogy itt sokan leírják...
Ahogy én (férfiként) látom az alábbi tulajdonságok köré írható le, amit a legtöbb nő elvár a férfitól: HATÁROZOTTSÁG, GYENGÉDSÉG, TÁMOGATÁS
91-es eszméletlen pénzéhes. DE hát nőből van nézzük el neki. Csak ki ne számlázza nekünk a végén.
37F incel
96#-os.
Hogy is szoktàtok ti mondani nők? NE ÀLTALÀNOSÌTSÀL!!!
HONNAN TUDOD, HOGY UGYAN ANNYI PÈNZÈHES FÈRFI VAN MINT NŐ, MEGSZÀMOLTAD???
Ott tartottunk hogy mi kell a nőnek…
Értelmes élelmes szorgalmas eszes férfi, aki nem a nőtől várja el az udvarlást…… ne én nyissam ki előtte az ajtót, ne én menjek érte autóval a randira és ne én hívjam meg egy kávéra….
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!