Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi kell a nőnek? 🤔

Figyelt kérdés

Párkapcsolatot, de akár csak egy kalandot tekintve.

Női és férfi szempontból is érdekel, hogy hogyan látjátok/tapasztaljátok!

(Légyszi az életkorodat és nemedet is írd a válaszodba.)

✌️

2023. okt. 3. 19:46
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/260 anonim ***** válasza:
7%

109# Ha fizetèsről van szò akkir a nő nem egyenrangù a pasival, tehàt a nőnek ne kelljen mert az nehèz..

Folyamatosan ezzel akarnak trükközni, hogyha valami nehèz akkor az a fèrfi dolga. Ha valami jò akkor az jàr a nőnek..

Mèg mindig nem làtjàk, hogy ez szànalmas.

Okè akkor a pasi fizet mindent, megoldja a nehèz dolgokat, de cserèbe a nő nem nyàvog, hanem lesi a fèrfi kìvànsàgàt, de a nőknek ez sem jò..

Mèg a vègèn ìgy igazsàgos lenne. Neeem a nő azt akarja, hogy a pasi fizessen mindent, intèzzen el mindent ami nehèz ès ez mèg nem elèg..

Mert hallgassa meg a nő panaszkodàsàt ès lesse minden kìvànsàgàt cserèbe a nő vele van.

Ki az a hülye akinek ez ìgy megèri???? Egy követelőző èlősködővel èlni..

Ez nagyon gàz

2023. okt. 31. 09:50
 112/260 anonim ***** válasza:
7%

Totál igazad van 111- es! Mindennsorod, sajnos!

F, 39

2023. okt. 31. 09:52
 113/260 anonim ***** válasza:
45%

Na ezért nem jut nektek bina.

Szarevő fukar irigy embernek ne is jusson soha. Szomorodjon meg egyedül a pcsába!!!

Van ilyen, 53 éves és egyedül van. Hát nem véletlen hogy nem kell senkinek. Hiába jóképű, hiába diplomás, ha szarevő.

2023. okt. 31. 11:06
 114/260 anonim ***** válasza:
6%
113! De a nő utálhat mindenkit a világon? Sajnos ebben az esetben is talál magának pasi. De természetesen az elején nem mutatja meg hogy mindenkit utál kivéve két exet, abból persze az egyik élete első szerelme. Tudom, van új pasija. Hát legyenek nagyon boldogok, a pasinak pedig kitartást ehhez! Mellesleg menekültem már el kapcsolat elől mert az egy tarsaságon belüli nőket szidta már a második találkozásunk alkalmával. De amúgy jobb ha ekkor már tudod, mint belemégy és ez mind jóval később derül ki. Bocsánat, valamennyire biztos off és saját tapasztalat.
2023. okt. 31. 11:18
 115/260 anonim ***** válasza:
39%

113#-as te nem vagy szarevő?

Gyakorlatilag nyiltan fenyegeted a fèrfiakat, hogyha nem fizetnek neked akkor szarevőnek fogod őket hìvni.

Te vagy az ingyenèlő mert mindent inglenook akarsz megkapni a fèrfitòl. Akkor te nem vagy szarevő?

Te mièrt gondolod, hogy neked minden alanyi jogon jàr?

Mit tettèl le az asztalra? Azt, hogy vannkèt melled meg egy pi.àd ès erre vered magadat? Talàn normàlisan kène viselkedni, egyenlő szintre tenni a fèrfit a nővel ès nem àlom vilàgban èlni ès a hercegnőt jàtszani ès követelni minden fèrfitòl, hogy veled hercegnőkènt viselkedjenek mert te ezt most kitalàltad magadnak, hogy könnyebb legyen az èleted.

Dolgozz meg a pènzèrt ne ingyen akard!!!

2023. okt. 31. 11:28
 116/260 anonim ***** válasza:
100%

Nekem pl nem kell hogy fizessen egy hamburgert, meghívnia sem kell semmire.

De szeretnék én választani. Legyen 10 évvel fiatalabb, kockás hasú, szép arcú, nagy farkú. Ilyennel el tudom képzelni a szexet. Összeköltözni, elköteleződni nem akarok.

2023. okt. 31. 13:06
 117/260 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 6 évvel fiatalabb a férjem. A rokonság nem örült de mi nagyon boldogok vagyunk együtt.

Szeretem hogy spontán, jó humorú, és potens . Már 8 éve vagyunk házasok.

2023. okt. 31. 13:15
 118/260 anonim ***** válasza:
100%

Én szeretem ha egy férfi jól főz. Szakács volt az első férjem. Nem volt gazdag, de azért tudtunk építkezni.

Okos ember volt és ez is vonzó volt számomra.

2023. okt. 31. 13:26
 119/260 anonim ***** válasza:
100%

Engem az ápoltság vonz. Sajnos volt már igénytelen lusta barátom, tiszta retek volt a szobája és az anyja főzött mosott rá. Na ilyen igénytelen nekem nem lesz már többet nekem.Levette a pólóját és megcsapott a büdös izzadságszaga.

Most akivel még az elején vagyunk, tiszta illatú és ápolt.

A körmét is megnéztem és nem retkes. Nekem abszolút nem kell férfias férfi aki ki tud fizetni egy kólát vagy meg tud venni egy mozibelépőt, de legyen igényes önmagára és a környezetére. Ami nagyon megtetszett benne hogy imád enni ahogyan én is és istenien főz, pedig nem szakács.

Hétvégén sütit sütünk együtt. Rajta is van súlyfelesleg, rajtam is. Szerintem összepasszolunk.

2023. okt. 31. 13:57
 120/260 anonim ***** válasza:
37%

Sok nő itt felhizta a hamburgert vagy csokit.. ez ma màr nem elèg egy nőnek.

Ez kb arra elèg, hogy ne dobjon ki azonnal, de a hosszù tàvù kapcsolathoz kell a kocsi, lakàs amit a pasitòl vàrnak. Azt leszarjàk, hogy magyarorszàgon az àtlag fizetès nettò 300.000ft amiből nem fogsz venni vagy az èleted vègèig fizetni fogod a lakàst ami alatt 28 x elhagy a nő ès ott hagy a szarban.

Elhiszem, hogy vannak kivètelek, de valljuk be, hogy nem rohangàsznak a szèp, kedves nők ma magyarorszàgon akiknek elèg, ha heti egyszer meghìvod egy csokira meg egy hamburgerre..

2023. okt. 31. 14:21
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!