Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi kell a nőnek? 🤔
Párkapcsolatot, de akár csak egy kalandot tekintve.
Női és férfi szempontból is érdekel, hogy hogyan látjátok/tapasztaljátok!
(Légyszi az életkorodat és nemedet is írd a válaszodba.)
✌️
70#-es ott a pont.
De ezt soha nem fogjàk bevallani, a tagadàs egy velük született tehetsèg.
69#-es Szòval olyan pasit akarsz aki nem hùz vissza, de ha te lehùzol valakit anyagilag az vàgjon jò pofàt mert te nő vagy ès, ha nem költi ràd a fizetèsèt akkor nem fèrfi.
Persze itt csak a colàt emlìtetted, de manapsàg màr egy dràga vacsora is alap elvàràs hetente. Plusz szòrakoztass, vidìtsàl fel, legyèl oda èrtem, legyèl bika az àgyban, legyèl intelligens, hogy fel tudjak ràd nèzni.
Ès amikor vissza kèrdez a fèrfi, hogy na ès te mit adsz? Akkor szokott a veszekedès jönni meg a szakìtàs is, mert belül a nő is tudja, hogy csak jò helyre akarja tenni a seggèt, hogy jò èlete legyen..
Az is megfigyelhető, hogy alol több pènz van ott a nők tolerànsabbak..
Sajat hazam van.
Eltartom magam.
De velem élt mar olyan ferfi aki csak a lakhatasat akarta megoldani, mint később kiderült, és többet is kerestem nála, ne gyertek itt nekem a minden nőnek a pénz kell dumával.
😡😡😡
Az alábbiak:
- Havi minimum 1.5-2 milliós nettó fizetés
- Hitelmentes fővárosi előkelőbb kerületben ( 1, 2, 5, 11, 12, 13 részei ) egy 2-3 szobás 60-80 m2-es újépítésű lakás erkéllyel, belső kerttel.
- 190 centi magasság
- Kockás has, kisportolt test
- Minimum 20-25 centi lent
- Nagy baráti és ismerettségi kör
- Jó kapcsolat a családdal
- Érdekes és menő hobbik ( tenisz, golf, síelés, extrém sportok, egzotikus utazások )
- Magas edukáltság: minimum mester vagy posztgraduális végzettség, előny a doktori, phd-s cím
- Megbízhatóság, lazaság, spontaneitás
- Minimum 2-3 komoly kapcsolat
Ha ezek megvannak akkor lesz kémia.
37F incel
Én nem leszek attól kihasználós mert elvárom hogy férfi legyen mellettem.
Akkor ne hívjon meg semmire de hagyjon is békén és keressen egy lepukkant nőt magának, ne engem.
77es te normális vagy ?
Az incel pont azt jelenti hogy önkéntelenül vagyunk cölibátusban!!!!
És pont emiatt mert a nőknek irreális elvárásaik vannak a válaszokból is láthatod.
Én egy teljesen átlagos jó megjelenésű értelmes képzett rendezett körülmények között élő férfi vagyok mégsem ad egyik se esélyt. Gondolkozz már te bluepill simp !
37F incel
Kielégítő minőségű és mennyiségű (rengeteg) szex. Empátia, megértés. Nekem ennyi. Max még, hogy intelligens legyen, különben nem tudunk beszélgetni normálisan.
Nekem nem igényem, hogy eltartsanak, azt majd én megoldom, sőt, egész ügyesen fektetek be.. persze nem ez az alap, vannak nők, akik tényleg aranyásók. Az is egy véglet. A normális nők (nem én) szeretnének gyereket, ezért érthető, hogy nagyobb anyagi elvárásaik vannak, mert nem tudnak dolgozni amíg ott a gyerek. Jó, fizikailag be lehet adni mindenféle bölcsikbe, de az egyértelműen negatívan hat a picire. Szerintem igenis meg kell adni egy életszínvonalat annak, aki egy gyereket szül neked és neveli!
Mondom úgy, hogy sosem lesz gyerekem és inkább dolgozom :)
Szerintem nem csak gyereked nem lesz, hanem párod sem, akivel együtt megöregedhetnél.
És olyan ember sem lesz, aki ápolhatna öregséged és betegséged esetén.
De nézd a jó oldalát. A munka még mindig ott lesz kedvenc időtöltésednek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!